Сливналии погнаха Лечков с яйца

09:37
Сливналии погнаха Лечков с яйца
Дни преди съдът да се произнесе по казуса Лечков бурни страсти се разгоряха на площада в Сливен. Общински съветници обвиниха отстранения кмет в източване на милиони.

Лечков, който е и президент на местния футболен клуб, от своя страна опроверга това с документи.

Столици жители на Сливен се събраха на централния площад пред общината в града, за да изразят своето недоволство от действията на градоначалника Йордан Лечков, информира news.bg.

Те го обвиниха, че е превърнал града в разорана нива, като дори се пошегуваха, че заради Лечков в града вече има само два сезона - прашен и кален.

"Въоръжени" с яйца събралите се недоволни жители не спираха да скандират "Мошеници" и "Оставка".

На няколко пъти полицейските служите трябваше да се намесват и да "охлаждат страстите" на тълпата. При един от скандалите бе арестуван и Иван Памуков - директор на фирма "Булагро".

Йордан Лечков не посмя да излезе и да говори със своите съграждани, въпреки призивите им. И с основание, предвид заплахите и ругатните, които се сипеха по негов адрес.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

popi84
24.06.2010 11:13

Имаше и факли и вили, горяха кукли, въобще било е много интересно. *lol* Оставете човека, тои е легенда, няма лошо щом държавата не се грижи за него, тои да се погрижи за себе си ПОДОБАВАЩО!!! *party* Браво Лече финтира ги като Германците *thumb_up*