Коща призна: Близо сме до ирландеца

08:39
Коща призна: Близо сме до ирландеца
Спортно-техническият директор на ЦСКА Емил Костадинов заяви пред "Меридиан Мач", че клубът е близо до привличането на ирландския младежки национал Килиън Шеридън.

"В напреднали преговори сме с Килиън Шеридън. Той е добър футболист, който би ни свърши работа. Само че цената, която се тиражира по медиите (б.а. - 300 000 паунда), не отговаря на истината. Факт е, че за добрите български играчи ни искат много пари и заради това се насочваме към чужденци", каза Костадинов.

"До края на месеца ще стане ясно дали италианецът Фабрицио Грило ще стане наш играч. Вече споделих, че дотогава ще е ясен неговият отговор - положителен или отрицателен", допълни легендата.

"Случаят с Елиот Гранден е приключен. Той ще бъде глобен по вътрешния правилник и ще си понесе заслуженото. Сега най-важно е нападателят да се съсредоточи върху тренировките, за да бъде готов за началото на сезона", каза още шефът.


"Все още водим преговори с Пирин за закупуването на Спас Делев. Искаме го в нашия отбор, но към този момент всичко е въпрос на разговори", завърши Костадинов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация