Левски уреди бек от Берое

08:20
Левски уреди бек от Берое
Проблемът с десния бек в Левски ще бъде решен всеки момент, съобщи за "7 дни спорт" източник от клуба. Защитникът на Берое Здравко Илиев се очаква до няколко дни да подпише договор и да се присъедини към тима на Ясен Петров.

За момента не е ясно дали Левски ще плати нещо на Берое за този футболист, или ще го получи без пари. Досега от Стара Загора заради някаква уговорка за "мъжка дума" с ръководството си тръгнаха доста титуляри с договори. Контрактите им с Берое бяха прекратени по взаимно съгласие. На Левски обаче може да бъдат поискани някакви пари за Илиев. Заралии вече продадоха на сините централния си защитник Иво Иванов за 200 000 лв. На Герена Илиев и Стефан Станчев ще се конкурират за поста отдясно, а при това положение Ясен Петров ще може да ползва като централен защитник мароканеца Шакиб Бензукан в двойка с Йордан Милиев.

Здравко Илиев е потомствен десен бек. Син е на Илия Илиев, играл на този пост в Берое при спечелването на титлата през 1986 г. В момента Илиев старши е в ръководството на клуба на ветераните, който притежава акциите в Берое.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kolio_vg
24.06.2010 15:03

ако бяха с добрите си играчи,нямаше да паднат с голям резултат,а защо и не и равен до изкарат на някой,а сега просто не знам как ще я карат и в първенството ни,това ми е мисълта *smile*

michael_forever
24.06.2010 12:03

Абе за играчите си прав,но честно казано дори и да бяха със същия отбор от мин година меко казано съперниците са невъзможни за преодоляване

kolio_vg
24.06.2010 10:43

Много жалко за Берое много от играчите им напуснаха и това значи,че много трудно ще направят нещо в Европа