Хицфелд: Фаворити сме срещу Хондурас

08:10
Хицфелд: Фаворити сме срещу Хондурас
Селекционерът на Швейцария Отмар Хицфелд определи своя отбор като фаворит срещу Хондурас в решителния за "кръстоносците" мач от Група "Н" на Световното първенство.

"Всички очакват от нас лесна победа. Аз също съм на мнение, че сме фаворити. Въпреки всичко Хондурас е силен отбор, ето защо няма да ни бъде никак лесно", каза Хицфелд, като допълни:

"В мача срещу Испания обърнахме най-много внимание на играта в отбрана, разчитайки на контраатаки - и това ни донесе успех. Срещу Чили тактиката ни беше различна, но се наложи да претърпи промяна след изгонването на Бехрами - и в крайна сметка загубихме. Нямаме алтернатива освен победа срещу Хондурас, ако искаме да играем на осминафиналите. Истина, възможно е да се класираме и с равен, в зависимост от резултата от мача Испания - Чили. Ние обаче няма да правим разни тънки сметчици, защото  това може да ни изиграе лоша шега. Излизаме и играем за победа! Добре сме разучили отбора на Хондурас. Те са доста опасни в атака, не по-малко от испанците и чилийците. Въпреки всичко вярвам в победата."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация