Ясен Петров маха Тасевски и Алекс от Левски

12:37
Ясен Петров маха Тасевски и Алекс от Левски
Старши треньорът на Левски Ясен Петров е почти наясно със състава, на който ще разчита да върне хората по трибуните на „Георги Аспарухов” за новия сезон. Според информация на „Тема Спорт” наставникът смята да остави извън сметките македонския полузащитник Дарко Тасевски, както и Александър Александров - Алекс.

Първият още от миналата година има пререкания с ръководството на „сините”, поради което не игра в доста мачове на отбора. Въпреки че от „Герена” на няколко пъти се опитваха да замажат положението с контузии, в крайна сметка се разбра, че Левски прави всичко възможно да се раздели с един от най-техничните си футболисти, нещо, което на няколко пъти подчерта и Георги Иванов. Сините обаче не искат да продадат Тасевски за по-малко от 500 хиляди евро - сума, която до момента никой не иска да даде за футболиста.

Интересното е, че Ясен Петров планира мястото на Тасевски да бъде заето от върналия се от Висла Георги Христов, при положение че последният остане на „Герена”. Съществуваше вариант бившият футболист на Ботев Пловдив да играе в Полония до зимата, но на този етап сделка няма. Според Гонзо и Ясен Георги Христов ще бъде далеч по-полезен като атакуващ полузащитник, тъй като самият той нееднократно е заявявал, че се чувства най-добре на този пост. На върха на атаката пък ще е Гара Дембеле.

Липсата на Кривия сред титулярите няма да е кой знае каква изненада, още повече че той не е такъв, откакто подписа със сините през зимата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Dankow
23.06.2010 14:04

Маха Тасевски и слага Георги Христов ?! Е това е... *lol* *party*