Доменек напусна Франция със срамна постъпка (видео)

11:46
Доменек напусна Франция със срамна постъпка (видео)
Раймон Доменек остана в историята като един от най-мразените специалисти, които някога са били начело на националния отбор на Франция.

Вчера специалистът води "петлите" за последен път и беляза своя своеобразен бенефис със срамна постъпка.

След последния съдийски сигнал на срещата с ЮАР, която африканците спечелиха с 2:1, Доменек най-демонстративно отказа да стисне ръката на своя колега Карлос Алберто Парейра, като на всичкото отгоре ексцентричният французин започна яростно да се кара с наставника на ЮАР.

На пресконференцията след края на срещата вече бившият наставник на Франция категорично отказа да разкрие каква е била причината за поведението му спрямо селекционерът на ЮАР.

Карлос Алберто Парейра обаче, бе по-словоохотлив:

"Той ми каза, че е бесен, защото преди началото на Мондиала съм казал, че е трябвало ЕЙРЕ да бъде част от нашата група, а не французите."


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

manutd_forlife
23.06.2010 18:20

много ми е чудно кой го е наел доменек и колко му е дал зада осере Франция с толкова много звезди е нереално да отпадат ей така ама се надявам доменек да не е повече трениор на никои отбор не го желая

georgiew_71
23.06.2010 15:33

Ами това което му е казал треньорът на ЮАР е абсолютно правилно.На французите мястото им не беше тук.Затова и заслужено отпаднаха,но на всичкото отгоре и срамно.

spaiker_89
23.06.2010 15:26

за 1-ви път виждам франция толкова безпомощна в мача срешу мексико и юар .... какво да коментирам всеги им гледа резила *thumb_down* незнам как ще ги посрещнат в франция ..доколкото за тренера не е вината изцяло в него не трябва да се търси причината само в доменек а и в ръководството и футболистите

AriesBG
23.06.2010 15:08

Който и да беше играл ,при такава атмосфера ,при нападки и критики от всички страни ,при всичките тея скандали и разделението на групички в отбора няма как да се получи.В такива мачове концентрацията е всичко.Колкото и класен да е даден футболист без спокойствие за съсредочаване е невъзможно.В почти 100% от случаите отделните футболисти се опитваха да играят индивидуално като опитваха самостоятелни пробиви или истрели от далече ,липсваше отборната игра и отборния дух...

zerocgti
23.06.2010 14:52

Евра изобщо не излезе титуляр срещу ЮАР!

AriesBG
23.06.2010 14:44

Ако погледнем реално на нещата всичко това беше "история с предизвестен край".Скандалите в тима на франция бяха още далеч преди световното.Още по време на квалификациите и контролите отбора се представяше трагично.Имаше моменти когато част от играчите бойкотираха Доменек и изразяваха несъгласие с методите му на работа.И след като стана ясно ,че отбора ще бъде поет от Лоран Блан защо беше необходимо всичкото това унижение както за футболистите така и за феновете.

manunited666
23.06.2010 14:37

А както казва Футболенфен , вината не е само в тренйора.Даже по-малката чест е на Доменек.Направи нещо друго впечатление вчера на мача с ЮАР.Единствено Рибери имах чувството , че му пукаше за отбора.Връщаше се до последно да отнема топките от противниците.Останалите се мукнеха като медузи.То личеше , че те нямаха никакво желание.Евра например се мъкнеше като ... незнам и аз като какво , безобразно слаб.А постъпката на Анелка е супер неправилна дето напсува Доменек.Значи отбора пада , атмосферата не е на ниво а Анелка решава да си псува и да си тръгва.Дори да беше Бензема там и тои нямаше нищо да направи.Единствено Доменек може да бъде упрекнат , че не пускаше Анри.

manunited666
23.06.2010 14:29

Абе вие дето само говорите как Ейре били ощетени а Франция ги подпирали е редно да се замислите малко.1-во това , че Ейре водеше с 0-1 не означаваше , че те щяха да победят.Другото което е ... във вселената има едно така наречено равновесие тоест всичко се връща.На Ейре им се върна заради няколко мача в които ги подпряха , най-пресен пример е дузпата с Грузия.Такаче не ги жалете точно Ейре.Британците попринцип са злобни и високомерни без да имат покритие.Ако бяха толкова коректни щяха да поискат преиграване на мачовете от групите срещу Кипър и Грузия обаче не те искат само срещу Франция.

nofx
23.06.2010 14:18

Futbulfen не съм съгласен с теб може бензема да не е направил силен сезон в реал но е в пъти по добър от гову и жиняк... първия мач още в началото рибери даде пас на гову почти на гол линията а пича не знае какво да прави а анелка не стига че няма капка техника в него но играеше индивидуално и стреляше от 20-30 метра

Futbulfen
23.06.2010 13:48

Не ме разбирай погрешно..аз не оневинявам Доменек,той има сериозна вина за кошмара на Франция,но не може всичко да скача на него! Така наречените звезди като Рибери,Тулалан и най-вече Евра (който като никога игра безобразно на Мондиала) се разхождаха както правеше БербатOFF..вината не е само негова!

Jurka5
23.06.2010 13:43

Futbulfen,а един Гову какво направи?Жиняк?Анелка стана шампион с Челси,но Малуда се представяше в пъти по-добре от него..Като се има впредвид,че Гову и Анелка са над 30,а Бензема 23,не мислиш,че беше по-добре така.Анри пък ако ще и на 50 да е пак ще е по-добър от изброените футболисти.За Алу Диара,Абидал нещо да кажеш?Защо не викна Ласана Диара само той си знае..

Futbulfen
23.06.2010 13:37

И да ви питам..от какъв зор да вика Бензема да кажем?! Да не направи силен сезон случайно..с какво го запомнихте от както премина в Реал? С представянето му на Бернабеу?!

Futbulfen
23.06.2010 13:34

Видно е,че проблемите при "петлите" не са един и два и съм напълно съгласен с biserms.Не може треньор,който игра финал през 2006г,който отстрани Бразилия и Испания да бъде мишената на всички негативи от държава,фенове и цялата футболна общественост! След загубата на Зидан..отбора загуби своя лидер,загуби футболиста,който представляваше така наречения човек-отбор.В момента индивидуалностите са много..на хартия качества много,скъпи футболисти играещи в най-големите клубове по света..но това не е достатъчно. Франция няма лидер,няма Платини..Зидан,Дешан,Десаи..

Jurka5
23.06.2010 13:31

И аз донякъде съм съгласен с biserms.Не е изцяло вината в трениора,но повече е в него!Не може играчи като Бензема и Насри да не викнеш,както и Мексес.В мачовете да не пускаш Анри и Малуда,а Гову,Анелка и Жиняк.Да пускаш Алу Диара(при това капитан).Това требе да си изкукуригал за да го направиш!А и отделно се вижда някакво делене на групички..

krasenco
23.06.2010 13:29

Дали е проблема в него незнам,но е пълен циркаджия!За мен това е постъпка на ограничен човек! *thumb_down*

nofx
23.06.2010 13:13

biserms наистина не е само в него проблема но кои нормален треньор ше остави бензема за сметка на жиняк гову и анелка? *wink* според мен няма такъв

ilieviq456
23.06.2010 12:55

Доменек е пълен селянин *thumb_down* Смотан овчар *sick* да е*а и смотаняка поне ръка му стисни бе мухал пффф *erm* *angry*

biserms
23.06.2010 12:37

А бе сички храните Доменек, че нестава за треньор, но аз мисля, че проблема на французите не е треньора, а нещо куца в разбирателството между футболистите, няма изявен ЛИДЕР.Преди 4 години на Мондиала в Германия, Франция разполагаше с уникален отбор и биеше наред Испания, Бразилия и тнт.А тогава отново Доменек беше начело на "петлите".Мисля, че след отказването на Зидан почнаха проблемите за французите.Не е цялата вина дело на Доменек. *thumb_up*

YAYA
23.06.2010 12:36

Какво са виновни Доменек и Анри,че тъпия съдия не свири фал по време на кфалификациите срещу Ейре *wonder*

DaLaw
23.06.2010 12:27

Перейра е леко прав и съм съгласен, че така трябваше да бъде ръчичката на Анри, с която си бие чикии беше на точното място ..Доменек даже не трябва да отваря думица по този въпрос целия свят видя, че им върза на баража . Просто си получиха заслуженото и без това Доменек не ми е от любимите треньори и не се учудих на статията . Ейре трябваше да играе, а Французите да гледат Мондиала по ТВ-то .. Но нали знаете по рекламно името "Франция", отколкото "ЕЙРЕ" с по- малко звезди по- малко пари и те така *smile*

Sneijder_95
23.06.2010 12:02

Дееба и цълвула прос *thumb_down* нищо не стаа от тоя глупак *joking*