Гърци следят Веселин Минев

09:41
Гърци следят Веселин Минев
Гръцкият тим Шкода Ксанти има сериозен интерес към защитника на Левски Веселин Минев, научи "Меридиан мач".

В момента тимът от южните ни съседи сондира възможността за трансфер на левия бранител. На този етап "елините" не са правили официална оферта към Левски за Минев, но това евентуално ще стане до седмица.

Според запознати обаче е малко вероятно бранителят на "сините" да замине за Ксанти, защото гръцкият клуб едва ли ще покрие финансовите изисквания на Левски. За разлика от зимата, сега на "Герена" нямат нужда да продават футболисти, за да оцеляват. Очаква се Левски да поиска 450 000 евро за Веселин Минев, което вероятно ще откаже Ксанти от трансфера.

Междувременно стана ясно, че изпуснат от Левски е пред трансфер в сръбския гранд Партизан. Става дума македонския халф Никола Якимоски, който можеше да излезе без пари на "сините". Той е бил предложен на Левски преди началото на подготовката, но шефовете първоначално отказали дори да тестват играча. След това те разпитали македонския национал Дарко Тасевски, който казал само хубави думи за Якимоски. Когато от "Герена" поискали да пробват халфа, той вече тренирал с Партизан.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация