Дон Диего: Всички, които ни критикуваха, да се извинят!

09:23
Дон Диего: Всички, които ни критикуваха, да се извинят!
Всичките ни критици трябва да се извинят, каза със задоволство селекционерът на Аржентина Диего Марадона след снощния успех над Гърция (2:0).

"Гаучосите", които се класираха за Световното първенство с големи мъки, спечелиха и трите си двубоя до момента и завършиха на първо място в Група "В".

"Искам да поздравя всички в отбора. Пуснах част от резервите в този мач и те показаха, че са 100-процентови професионалисти. Защитихме честта на Аржентина и показахме, че сме голям отбор. Всички, които ни критикуваха по време на квалификациите, трябва да ни се извинят. Меси направи силен мач и заслужаваше да се разпише. Гръцките защитници го пазеха плътно през цялото време и не му даваха никакви пространства. Беше му много трудно, той но се справи отлично", каза Марадона.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

anelilike
23.06.2010 13:11

Велик е !!! Как целува всичките си играчи.Това говори за голям колектив и заедно с Месията могат да вземат купата, въпреки че бях скептично настроен най-вече заради резултатие в квалификациите. Срещу Мексико(които са супер симпатични) ще стане як мач.Но гаучосите са напред *thumb_up*