Литекс иска 3 милиона евро за Ивелин Попов

08:11
Литекс иска 3 милиона евро за Ивелин Попов
Цената на Ивелин Попов е 3 милиона евро.

Толкова са поискали шефовете на шампионите от Стяуа, съобщава румънският "Газета Спортурилор".

Треньорът Виктор Пицурка държи да вземе в отбора капитана на Литекс, но май ще си остане само с мераците, защото Стяуа няма толкова пари. Финансовото състояние на клуба не е цветущо и ръководството не може да си позволи толкова пари. Клубът от Букурещ е готов да извади само 1 милион евро. Това означава, че Ивелин Попов ще си остане в Литекс. "Оранжевите" и без това нямат намерение да се разделят с капитана си, докато отборът участва в евротурнирите.

Рудар, евентуалният съперник на Литекс във втория предварителен кръг на Шампионската лига, пък вече се стяга за мачовете в Ловеч.

В клубния сайт се появи следният коментар: "Въпросът е не дали ще отстраним Тре Фиори в първия кръг, а каква ще е головата разлика". Вицето на тима от черногорския град Плевля Радмило Митрович пък се похвали: "Представителите на Литекс сами ни потърсиха след жребия. Дойдоха при нас, а с Тре Фиори изобщо не разговаряха. Ясно е, че ни броят за фаворити. Българите не са никак въодушевени от факта, че ще играят срещу нас. Казаха ми: "Знаем ви добре, през зимата в Анталия победихте Миньор".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация