Ариго Саки: Бедният Липи, със старци без мотивация...

15:46
Ариго Саки: Бедният Липи, със старци без мотивация...
Футболистите на Италия са твърде стари и нямат мотивация, смята бившият селекционер на "Скуадрата" Ариго Саки.

Специалистът "оплака" колегата си Марчело Липи за състава, с който трябва да защитава световната си титла в ЮАР.

"Бедният Липи опита всичко, но без успех. Във физическо отношение отборът изостава, някои играчи са извън форма, а други твърде стари. Най-много ме тревожи това е, че някои от футболистите наистина нямат мотивация", сподели Саки.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

popi84
22.06.2010 18:05

Колкото и да ми е неприятно да го кажа, тази година ще има нов Световен шампион. Само не мога да проумея защо Липи не заложи на състава от 2006. Колкото и да е щяха да покажат повече от тези в момента. Напред го няма Тони, Касано, Тоти, дори и Алекс щеше да играе като за последно защото така и щеше да бъде, от зад Матераци, все магьосници, които са се доказали като най-техничните, Гатузо и тои никои от тях го няма. Просто не виждам как азурите ще стигнат до нещо повече от осмона финал.

golemiq_geshan
22.06.2010 16:37

Абе и тоз голямо изказване напрай бе ... Според тебе Киелини и Гамберини от зад , както и Дзамброта ... В средата Де Роси и Монтоливо , като в нападение Ди Натале и Якуинта не показват желание така ли бе негър , та дори и момче като Куалиарела също би играл с невероятен хъс да се докаже , че има място в Италия ... *sick* *thumb_down*