Увеличават драстично производството на вувузели в Китай

14:42
Увеличават драстично производството на вувузели в Китай
Китайска фабрика, произвеждаща вувузели се наложи да увеличи рязко количеството на продукцията си, за да може да изпълни огромните поръчки по време на световното първенство в ЮАР.

Според китайските фабриканти почти 90% от вувузелите, с които феновете озвучават футболните срещи в ЮАР се произвеждат в Китай. "Нинхай Цзиин", фабрика за пластмасови продукти от Източен Китай, са един от най-функционалните производители на вувузели.

"Разработихме този модел на тромпета вувузела през 2001 година, но тогава не успявахме да реализираме добри продажби. По време на Мондиал 2006 в Германия не се наложихме на пазара, независимо, че продавахме и други видове тромпети. След като одобриха домакинството на ЮАР за световното първенство ние направихме огромно усилие, за да накараме хората да използват вувузелата на турнира", заяви собственикът на фабриката.

"Увеличихме рязко продукцията си в последно време - от януари до април тази година. Произвеждаме около 250,000 вувузели на ден, които се транспортираха по море до ЮАР. Продукцията ни спря, но от няколко дни правим по нови 10,000 вувузели на ден, а в следващите няколко дни ще ги увеличим на 25,000", допълни собственикът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sahi
22.06.2010 18:51

Световното е в Африка,не в Китай *stop*

Filmadjia
22.06.2010 15:55

250000, теа луди ли са *sick*... ще залеят европейските стадиони след Мондиала *thumb_down* ...само глупости мислят китайците