Фърги: Казах на Уейн да се успокои и да се наслаждава на Мондиала

15:05
Фърги: Казах на Уейн да се успокои и да се наслаждава на Мондиала
Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън разкри, че е разговарял с Уейн Рууни и е посъветвал своя нападател да се успокои и да се наслаждава на Световното първенство.

Рууни, който вкара 30 гола за "червените дяволи" през миналия сезон, изглежда не е в най-добрата си форма на Мондиала в ЮАР. Фърги заяви за "Сън":

"Понякога очакванията могат да те погубят. Имам това чувство. Разговарях с Уейн Рууни и само му казах \'успокои се и се наслаждавай\'. Усетих, че има напрежение в лагера на тима, заради нещата, които чувам. Не съм гледал мача с Алжир, бях навън с приятели, но смятам, че големите очаквания влияят на английския тим. Засега съм разочарован от Световното първенство, но имах чувство, че ще се получи така. Разочарован съм от нивото на качество, не съм впечатлен изобщо. Сезонът, който имахме в Европа, особено в Англия, беше изключително тежък. Играчите се събраха три или четири дни след края на сезона. Наистина е тежка задача да искаш от футболистите да бъдат на най-високо ново след толкова тежък сезон в Англия."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация