И на Торес топката му е виновна

12:33
И на Торес топката му е виновна
Фернандо Торес се присъедини към групата на недоволните играчи от топката за Мондиала в Южна Африка "Джабулани", след като испанският нападател пропусна доста чисти възможности да отбележи във вчерашната победа на "Ла Фурия" с 2:0 над Хондурас.

"Честно казано, съм много доволен да играя, но трябва да тренираме повече с тази топка "Джабулани", защото имаме леки проблеми с нея. Миналия път не успяхме да отбележим с нея, този път трябва да сме доволни, че вкарахме два гола и сега трябва да се научим да я контролираме", заяви Торес.

"Трябва да правим по-добри мачове, все пак вчера спечелихме и това подобри настроението в тима", добави още Торес.

За да продължи в елиминационната фаза на Мондиала, европейският шампион трябва задължително да спечели последния си мач от групата срещу състава на Чили.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bluebear
22.06.2010 21:28

Аз друго неразбирам...тва е просто топка,кво има да и е гадното,шарките ли какво ? *party*

lamers_pro
22.06.2010 20:10

Абе пичове къде Торес е казал "Топката не ми харесва и не струва"??!!Човекът просто казва,че има нужда от повече тренировки за свикване с "Джабулани".Поредното тъпо заглавие,което поражда глупав спор за нищо между потребителите!!! *angry* VA LA ESPANA!!!VAMOS NANDO!!!

bluewolf
22.06.2010 19:50

Нямам думи.. супер неподходящо заглавие! Вярно е, че Торес снощи не игра добре, но това не значи, че е слаб! Manower, личи си колко си запознат с играта на Торес, щом говориш такива глупости *wink* радвам се много, че след контузията му, все пак играе на Световното! САМО ИСПАНИЯ и ТОРЕС *beer* *thumb_up*

fcb_spain
22.06.2010 15:04

как ми се иска да я пробвам тая топка да видя кво и е толкоз особеното та все се оплакват нея...

MARTIN4OOO
22.06.2010 14:45

Manower ти за два мача ли го прецени колко струва кретен тъп

Barca_fen112
22.06.2010 13:50

Manower ей глупак преди да коментираш първо чети статията бе келеш ! Никъде не се оплаква от топката ,а само споделя че трябва да тренират повече с нея и да я увладеят ! Ако това за теб е оплакване то тогава ти си много просто момченце ! Уинър за пореден път праскат заглавие ,което не отговаря на истината и за това хората четът цялата статия и осле коментират ,но ти явно си бая простоват *sick*

Dante_Shift
22.06.2010 12:46

Тревното покритие беше на много високо ниво; температурата бе между 15-18 : опитмалната за футболен мач; полъхваше лек вятър, даже беше лек бриз; публиката надуваше вувузелите, а някои се мъчеха да ги заглушат с песни...бе изобо всичко бе срещу отбора на Испания в първия мач. *sick*

Manower
22.06.2010 12:39

Този пък смешник, топката му е виновна! АЙде моля ти се, видя се колко струваш в двата мача...големите футболисти все топките са им виновни ама иначе са "големи" футболисти! Като почнат с оплакванията относто топката значи просто са слабаци!