Джон Тери се извини на Капело

11:12
Джон Тери се извини на Капело
Бившият капитан на Англия Джон Тери се извини на селекционера на тима Фабио Капело за коментарите, които направи по време на неделната пресконференция в Рустенбург.

Звездата на Челси бе обвинен, че се опитва да подбие реномето на Капело, след като го посъветва да направи промени в стартовия състав на "Трите лъва" и да смени тактиката за мача в сряда срещу Словения. Капело вече заяви, че Тери е сгрешил с това, че е изразил публично мнението си по този въпрос и по този повод защитникът каза пред "Дейли Мейл":

"Влязох на тази пресконференция с намерението да съм напълно откровен. Зададоха ми въпрос за Джо Коул и може би стигнах малко по-далеч с коментарите. Не съм искал да обидя мениджъра или някой от играчите, и ако съм обидил някого, се извинявам. Казах на треньора, че той има изцяло моята подкрепа и не искам да вярвам, че стресирам останалите в лагера. Нека оставим този епизод в миналото и да се концентрираме върху предстоящите си победи. За мен е наистина важно да спечелим световното първенство", заяви Тери.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация