В Локо София се карат за Лига Европа

08:55

В Локо София се карат за Лига Европа
Локомотив София си постави за цел класиране в Лига Европа. Президентът Николай Гигов поиска отбора в Европа догодина, но не така вижда нещата треньорът Димитър Васев, който се опасява за бъдещето на най-добрите футболисти в тима, съобщава "7 дни спорт".

"Целта пред нас остава Лига Европа. Имаме класа и мисля, че новите играчи ще вдигнат още нивото", категоричен бе Гигов, който се появи на първата тренировка за сезона.

Васев обаче не изглеждаше никак очарован от селекцията.

"Можеше и да e по-добра, но е поносима - призна Васев. - Няма как целта ни да е Лига Европа, като продаваме най-добрите си футболисти."

Две оферти има за звездата на Локо Мартин Камбуров, едната е от сръбския Цървена звезда. До десетина дни се очаква бъдещето му да стане ясно. Дерек Асамоа и Димо Атанасов също могат да напуснат. Иван Бандоловски не поднови договора си с клуба.

"Всеки ден може да се случи някой трансфер навън - притеснен е Васев. - Излиза, че ще се подготвям с едни играчи, а може да започна първенството с други. Ще искам обаче отборът да играе добър футбол и да има облик. Изпълним ли тази цел, резултатите ще дойдат сами", коментира още треньорът на Локо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация