\"Ден на отворените врати\" в World Class fitness and spa

16:59
\"Ден на отворените врати\" в World Class fitness and spa
На 18.06.2010г.(петък) във фитнес и спа център World Class се провежда инициативата "Ден на отворените врати".

Комплексът ще се посещава безплатно и всеки може да релаксира, тренира или разглежда. Ще се провеждат консултации и съвети от професионалисти в областта на козметиката и спорта.

Подготвена е специална програма за деня, в която всеки ще може да открие нещо полезно и интересно за себе си.

Програма "Ден на отворени врати World Class", 18.06.2010г.

10:00-11:00ч. Семинар с Мартин Гергов на тема: "Лъжи и истини за плодовата диета"

11:00-12:00ч. Семинар с Влади Димитров на тема: " Зоново хранене"

12:00-14:00ч. Безплатни козметични, хранителни и тренировъчни консултации

14:00-16:00ч. Козметични демонстрации:

          -   мезо скулптурираща процедура с Natura Bisse

  • кислородна безиглена терапия за лице

  • екзотичен спа маникюр и педикюр

  • шоколадова, винена, плодова, тропически терапии

16:00-17:00ч. Народни танци

17:00-18:00ч. Спининг

18:00-18:45ч. Денс аеробика

18:45-19:15ч. Йога

В 16ч. ще бъде проведена томбола с награди за присъстващите, които ще са хранителни добавки, ваучери за определена стойност за заведения и магазини, козметични процедури.

Мероприятията се провеждат безплатно, като целта е да провокира сремежа на хората към нови знания и предоставянето на възможността за ползване на комплекса този ден.

Семинар: "Лъжи и истини за плодовата диета”

Мартин Гергов:

Реших да се спра на тази важна тема, поради постоянното налагане от медии, лекари и кампании, които промотират в кавички казано плодовете, като най-доброто средство за борба със затлъстяването.
Дали това е самата истина за борбата с мазнините!

Затлъстяването в Бълагария през последните години, според статистиките се е увеличило.
До колко е вярно, обаче наложилото се с години наред твърдение с препоръчването на плодовете като средство за отслабване, предстои да разберем в семинара ми по случай "Ден на отворените врати".

Семинар: "Зоново хранене”

Влади Димитров:

Тайните на перфектния КОРЕМ - хапвайте повече, за да Отслабнете по-бързо !!! Тайните пътеки на ЦЕЛУЛИТА!

 

Знаете ли?: Защо не постигате резултатите, които искате? Какво не е на ред в начина ви на живот ? Какво е DETOX за ЗДРАВЕ ? Какво е Зоново Хранене? Какво е Zone Consult... See More ? Как ТОКСИНИТЕ действат на тялото и как пречат да достигнем целта си ? Защо Не изгаряме МАЗНИНИТЕ, след хиляди Упражнения? Как се Храните, а как Тренирате ?

Здравословна ли е ВОДАТА, която пиете ? Знаете ли, че 36 чаши вода са необходими да неутрализират вредния ефект на една Кока-Кола ? А, колко пъти ябълките, които обичате са пръскани с ОТРОВИ, преди да стигнат до супермаркета и до Вас ? Защо имате лош дъх сутрин и как може да изчезне завинаги ? Искате ли да научите повече ?

Събитието посетиха много хора, като всеки можеше да прави каквото желае. Да присъства на семинарите, да участва в груповите занимания, да се консултира безплатно или просто да релаксира или тренира в комплекса.


Митьо Крика и Любо от Сървайвър
бяха сред първите гости, които тренираха във фитнес залата ,като накрая имаха късмет и спечелиха хранителни добавки от томболата.

Аделина Цветкова направи еротична фотосесия в спа центъра на комплекса и се наслади на козметичните терапии. Тя изпробва кислородна безиглена мезотерапия и тропическа терапия.

Митьо Крика изпробва Ароматичен масаж "Релакс” след тренировката.

Другите модели споделиха, че се чувстват много добре след процедурите, макар, че повечето бяха млади момичета, които нямат особена нужда oт анти-целулитни и подмладяващи терапии. Въпреки това е добре кожата да се поддържа млада и свежа от по-рано.

В центъра бяха раздадени много награди от единствените представители на Napkin за България. Продуктикте бяха доста атрактивни и интересни за посетителите.

Освен тях много хора спечелиха ваучери за покупки в магазини Levi’s, и за консумация в заведения. Също бяха раздадени хранителни добавки и енергийни напитки.

Редовен клиент на World Class спечели месечна карта за поседщение в комплекса, раздадохме и порък щоколадови терапии- "щоколадово удоволствие” в козметичения център на комплекса.

Доста от посетителите, които за пръв път идваха при нас споделиха, че са останали много доволни и си закупиха карти на преференциална цена послучай събитието.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация