Малин Орачев прекратява активната си кариера и става треньор

14:54
Малин Орачев прекратява активната си кариера и става треньор
Малин Орачев е решил да прекрати активната си кариера. Капитанът на Черноморец Поморие спира с футбола на 37 години. Той обаче няма да се разделя с любимата игра и ще остане на работа като треньор в школата на  Черноморец Бургас.

От състава на поморийските "акули" отпадат още вратарят Тодор Йорданов, Георги Калоянов, Иван Янчев, Стайко Стайков и Живко Петков. Последният ще подсили Черноморец Бургас в новосформираната елитна "А" група за юноши до 19 г., където ще може да играе в повече мачове.

От Черноморец Бургас в Черноморец Поморие се завръщат Бранимир Костадинов и Емил Копаранов. Сигурни нови попълнения са Иван Тодоров от Видима Раковски, Андрей Атанасов от Волов, Антони Балъков от Етър и Кристиян Узунов от ЦСКА като преотстъпен от Черноморец Бургас. В състава е привлечен и собственият юноша Илиян Шарденов. Преговаря се и за възпитаника на школата Живко Димов от Созопол. С поморийските "акули" ще започнат и няколко младоци, за които допълнително ще се преценява дали да останат в отбора.

Това са Марк Григоров от Сливнишки герой, Йордан Йорданов от Миньор и Борис Щърбев от Пирин. Търси се трети вратар, който да трупа игрови опит и при юношите.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация