Литекс изтегли лек жребий за втория предварителен кръг на Шампионската лига (вижте пълния жребий)

13:25
Литекс изтегли лек жребий за втория предварителен кръг на Шампионската лига (вижте пълния жребий)
Българският шампион Литекс имаше късмет и изтегли лек жребий за втория предварителен кръг на Шампионската лига. Ловчанлии ще се изправят срещу победителя от двубоя Тре Фиори (Сан Марино) и Рудар (Черна Гора).

Интересен факт е, че миналата година тогавашният шампион Левски също изтегли подобен жребий в тази фаза от надпреварата. Тогава "сините" трябваше да се изправят срещу победителя от сблъсъка Тре Фиори (Сан Марино) - Санта Хулия (Андора).

Както е известно, тимът от Андора отстрани своите съперници от Сан Марино, но после Санта Хулия бе смазана от Левски във втория предварителен кръг.

Първи предварителен кръг

Тре Фиори Рудар
 Санта Колома  Биркиркара

Втори предварителен кръг

 Металургс  Спарта Прага
 Актобе  Олимпи
 Левадия  Дебрецен
 Партизан  Пюник
  Литекс  Тре Фиори или Рудар
 Интер Баку  Лех Познан
 Динамо Загреб  Копер
 Санта Колома или Биркиркара  Жилина
 Шериф  Динамо Тирана
 Апоел Тел Авив  Железничар Сараево
 Омония  Ренова
 Залцбург ХБ Торсхван
 Бохемиънс  ТНС
 БАТЕ Борисов  Хавнарфьордур
 АИК Стокхолм  Юнес Еш
 Линфийлд  Розенборг
 Екранас  ХИК Хелзинки


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

golemiq_geshan
21.06.2010 16:29

Оооп моя грешка това е някакъв македонски рудар *lol* *lol* Знам аз за 1 Рудар от Словения , ама тея не съм ги чувал сри *beer*

golemiq_geshan
21.06.2010 16:28

tamate_unufreev Не можах да разбера , кои са черногорците *sick* Иначе СЛОВЕНСКИЯ Рудар е що годе добра опция

vick22
21.06.2010 14:10

tamate_unufreev Ето ти отговора братле*smile* Отборът на Левски ще разбере срещу кого ще трябва да се изправи в първия си мач от европейските клубни турнири през новия сезон. "Сините" стартират от втория предварителен кръг на Лига Европа и ще начуат съперника си днес, след като в по обяд в централата на УЕФА в Нион ще бъде изтеглен жребият за първия и втория кръг на надпреварата. В първия кръг ще участват 52 отбора, които за жребия ще бъдат разпределени от УЕФА на пет групи - четири с по десет тима и една с 12, всяка от която разделена на поставени и непоставени отбори. 26-те двойки от първия кръг се присеъдиняват към 54-те отбора, между които и Левски, във втори кръг. Общо 80-те тима във втория кръг за жребия се разделят на осем групи по десет отбора - отново разделени на поставени и непоставени. За отборите, които идват от първия кръг се взима под внимание коефициентът на тима с по-висок такъв от всяка една двойка. "Сините" са с четвъртия най-висок коефициент от клубовете, които стартират от втория кръг и съответно със сигурност ще са сред поставените. Разпределението на групите ще стане непосредствено преди тегленето на жребия, който стартира в 14:00 часа

Levski1993
21.06.2010 13:56

Жребият за ЦСКА, Левски и Берое е на 16 юли. Аз съм левскар, но пожелавам на всички отбори участие минимум в групите на Лига Европа, а ако може Литекс да влезне в групите на Шапионската Лига ще е най-добре за българския футбол.

tamate_unufreev
21.06.2010 13:42

Честно да ви кажа , ако се паднат Черногорците слагам 100кинта за тях . Успех на Литекс и дано влезе в Шампионска Лига , Успех и на ЦСКА и Левскии Берое.Може ли само някой да ме "светне" кога ще се разберат съперниците на ЦСКА и Левски и Берое ?
(ЦСКА-р съм) *beer*

Arsenal__1886
21.06.2010 13:24

Тука е супер, в третия кръг идват сериозните *smile*