Златан Ибрахимович иска в Милан

12:02
Златан Ибрахимович иска в Милан
Нападателят на Барселона Златан Ибрахимович, който стана ненужен след привличането на "Камп Ноу" Давид Вия, иска да премине в Милан, твърдят каталунските медии.

Шведският национал има оферти още от Манчестър Сити и Ювентус, но не смята да ги разглежда, защото клубовете няма да играят в Шампионска лига през следващия сезон.

Вариантът с трансфер при "гражданите" е предпочитан от новия президент на Барса Сандро Росел, но Златан не иска и да чуе за него. Той иска да се върне в Милано, където семейството му се чувстваше много добре, докато той играеше за Интер.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

crreal
21.06.2010 13:48

Addicted92 Не забравяй че Бекъм се махна защото САФ така беше решил,същото стана и с Нистелрой.Просто имаха разногласия с тренера и той не търпи такива.За хайнце незнам какво стана.Оуен се махна от ливерпул с надеждата да печели титли,същото ще направи това лято и Джерад,защото е на 30 и има спечелена 1 ШЛ,това е твърде малко за играч като него.

Addicted92
21.06.2010 12:06

Зашо изобщо му трябваше да напуска Интер немога да разбера , какво му липсваше ? Не един или двама играчи са се прецаквали така . Примери много . Оуен спечели с Ливърпуул Златната топка , какво му трябваше да отива в Реал .. същото направи и Нистелроой .. Стана играч от световна класа в Юнайтед и отиде в Реал и в последствие в Хамбургер , така и с Бекъм и Хайндзе .. Един играч който играе добре за клуба си и е постигнал всичко с него , няма смисал да напуска отбора защото мнозина са се проваляли .. Бекъм стана като проститутка след напускането му от Юнайтед .. в Реал , Милан , ЛА ГАлагски сега сигурно ще играе в Космос *lol*