Гранден нехае за ЦСКА

09:55
Гранден нехае за ЦСКА
Проблемите на ЦСКА с Елиот Гранден продължиха и вчера. Французинът явно изобщо не зачита правилата в клуба и все още е в абсолютна неизвестност. Той обаче е оторизирал личния си мениджър да контактува с "червените", което естествено не се харесва на клубното ръководство, пише "7 дни спорт".

Това според служители на ЦСКА е явен отказ на Гранден да разговаря с началниците си. Мениджърът му пък вече на няколко пъти даде фалшиви обещания, че клиентът му ще се прибере в България. Именно агентът на нападателя обяснил на "армейците", че французинът все още издирвал престъпниците, които му взели документите. Затова според него в момента той "нямал време да се занимава с ЦСКА".

Поредните щуротии на Гранден обаче могат да му излязат твърде скъпо. 31-кратните шампиони вече обмисляли да го уволнят дисциплинарно и да му спрат състезателните права, а впоследствие да търсят и финансова компенсация. Към този момент французинът не е изхвърлен от ЦСКА само заради собственика на тима Димитър Борисов, който е дал още няколко дни отсрочка на талантливия скандалджия да се прибере в България.

Треньорът Павел Дочев и спортно-техническият директор Емил Костадинов обаче са вбесени от самоотлъчката на Елиот Гронден и вече му кроят шапка.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bluebear
04.07.2010 23:42

Добър,добър ама ето го - прави невероятни цигански номера *wink*