Нов скандал във френския лагер

18:42
Нов скандал във френския лагер
Скандалите във френския лагер не спират като поредното напрежение е спор между капитана Патрис Евра и фитнес треньора Робер Дюверне, като след това играчите на Франция решиха да не проведат предвидената си тренировка.

Новината бе съобщена от директора във Френската футболна федерация Жан-Луи Валентен, който разкри, че си подава оставката.

"Отвратен съм, напускам поста си", заяви Валентин.

Валентин напуска поста си, след като капитанът на Франция Патрис Евра се скара с фитнес треньора Робер Дюверне по повод предвидената тренировка, което принуди селекционерът Доменек да прекрати спора. Инцидентът се случи, докато останалите играчи от тима поздравяваха зрителите, които бяха допуснати до тренировката. Евра напусна терена, а бесният Дюверне си хвърли хронометъра в знак на гняв. В крайна сметка френските национали решиха да бойкотират тренировката.

Това е нов скандал в тима само в рамките няколко дни, след като стана ясно, че нападателят Никола Анелка е обидил треньора Доменек в мача срещу Мексико, загубен с 0:2. Анелка бе изваден от тима на "петлите" заради постъпката си.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Dante_Shift
20.06.2010 23:41

fenooo : те не са слаби, а са дезорганизирани и доморализирани. То и какво да очакваш с такъв треньор!? *joking*

fenooo
20.06.2010 22:19

не стига че са слаби ами и не искат да тренират...

qmpiratki
20.06.2010 21:21

Доменек него знам кво си мисли, ама е пълен тапанар, евала на Анелка!

Dante_Shift
20.06.2010 20:08

Щом президента на федерацията си подава оставката, значи френския отбор коренно ще се промени. Евала, че най-накрая, най-голямият грешник във Франция си тръгна! Защотото не само Доменек е виновен за целият упадък на този отбор, но и тези които държат тоя лунатик, като треньор!

thriller
20.06.2010 19:53

На тия трябва да им вземат френското гражданство и да ги пратят от колониите,от които са дошли!

simeon_1994
20.06.2010 19:41

Айде сега и евра да изгонат за да ги бият бафана-бафана с 5-0 *lol* *party* *thumb_up*