Камата за Мондиала: Треньорите се страхуват да поемат рискове

14:22
Камата за Мондиала: Треньорите се страхуват да поемат рискове
Най-титулуваният български футболист Христо Стоичков даде интервю пред руското издание "СпортБокс", поместено в "24 часа", в което разкритикува селекционерите на участниците в световното първенство. До момента той не е доволен от качеството на мачовете.

"Отборите наблягат прекалено много на тактиката, което според мен не е правилно. Треньорите се страхуват да поемат рискове и да заложат на по-нападателен футбол. Обикновено всички тимове играят в схема 4-4-2 или 4-3-3. Тряба да се атакува повече, да има повече натиск", споделя Ицо, който до пролетта бе треньор на южноафриканския Мамелъди Съндаунс, а на Световното е коментатор на мексиканската телевизия Телевиса Депортес.

От руския сайт помолиха Стоичков да направи сравнение между своя приятел Диего Марадона и новия идол на Аржентина Лионел Меси.

"Не искам да ги сравнявам, тъй като всеки си има свой собствен стил на игра. За мен Марадона е още най-добрият, може би Меси ще го задмине, но за това е още твърде рано. Всичко е много относително, затова не обичам да правя сравнения, като например между Пеле и Ромарио, Марадона и Кройф или пък Платини. Всички те са незабравими и страхотни футболисти", смята Камата.

"Журналистиката ми е хоби, не професия. Тук, в Южна Африка, има много хора от различни националности. Мондиалът е особено интересен за ветераните като мен, които вече са свършили с футбола. Колкото до коментирането, много е лесно. Аз работя с професионалисти и те ми помагат много. След като приключи световното първенство, ще реша кой отбор ще поема", казва още Стоичков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Dankow
21.06.2010 09:40

atletico мислиш ли, че го интересува твойто мнение за него жалка отрепка ? *lol*

atletico_manutd
20.06.2010 21:15

Ице ти като беше големия стратег , направихме Х с Албания и станахме за смях тей че не давай много акъл *thumb_up* може да си бил голям футболист но си една голяма гад , която не зачита че е била родена в България *wink* "На мен България нищо не ми е дала" ЕТО ТОВА СА ТВОИТЕ ДУМИ И ЗАТОВА ЗА МЕН ТИ СИ ЕДИН ДОЛЕН БОКЛУК (НО ГОЛЯМ ИГРАЧ)

Hennessy
20.06.2010 18:33

тебе те видяхме какъв тренъор си лек най добре мълчи ве *lol*

PoRxE
20.06.2010 15:57

Ramos 04, не те знам комплекси ли избиваш, хейтър ли си си по природа, но тук гледам темите и забелязвам, че няма такава, в която да не влезеш и да не почнеш да псуваш някой. Съобразявай се малко. Ако си на под 12, може да те разберем, но иначе не знам какво оправдание имаш.
PS: Предполагам, че до 10 минути вече ще си отговорил с най-цветущите върхове в речника ти! *thumb_up*

tamate_unufreev
20.06.2010 15:11

Рамос , тук лекичко си в грешка ,малко патенце.Колкото свят е видял Бате Ицо , ти няма да видиш толкова и на Телевизора. Където и да е ходил Ицо , ти няма да си там никога, колкото и да искаш да си нещо повече от някого,ти няма никога да бъдеш , дори и от комшето на гаджето ти който секи ден я чука , защото ти не може да я задоволиш.Пък за финансов аспект , известност , да не говорим , щото заради този човек който ти така тъпо наричаш пумияр ... доста .. много доста хора знаят какво означава на Български .. (и аз ти го казвам) Да ти еба пичката лелина/да ти еба майката/ш ви еба майката .. *smile*
*beer* Давай ИЦе ние сме с тебе

Juventus_tifoz
20.06.2010 14:35

ramos_04, в случая, помияра си ти *joking* В сравнение с успехите на Ицата, ти си един микроб *party*