Мболи става \"сврака\"?

11:53
Мболи става \"сврака\"?
Завърналият се в английската Висшата лига Нюкасъл проявява сериозен интерес към алжирския вратар на Славия Раис Мболи, твърди "Тема Спорт".

"Свраките" търсят усилено вратар, тъй като титулярят от миналия сезон Стив Харпър вече е на 35 години, а резервите - Фостър, Крул и Сьодерберг не показаха качества.

Шефът на Славия Венцеслав Стефанов призна, че след мача с Англия вече е получил запитване от Нюкасъл.

"Интересът наистина е засилен, но е рано да говорим за трансфер. Ще изчакаме най-добрата оферта за футболиста и клуба и едва тогава ще сключим сделка", каза Стефанов.

През зимата интерес към Мболи имаше от руския Терек, но Славия отказа 500 000 евро. По-късно имаше запитвания още от турския Касъмпаша и водещи израелски клубове. Сега обаче трансферната сума може да надвиши 1 милион паунда.

Предполага се, че след като опази вратата си суха срещу Англия, Мболи ще пази и в третия мач срещу САЩ. Райс дебютира за Алжир едва преди месец в контролата срещу Ейре.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Resorter
20.06.2010 16:12

Много му се израдвах на пича като го видях титуляр, а още повече след като остави мрежата си "суха" срещу не кой да е, а Англия. Показа страхотни рефлекси, личеше си желанието да се представи на ниво при предоставеният му шанс, но и притеснението на моменти си пролича. Все пак положителните отзиви са доста повече. Има потенциал и трябва да го развие, гледал съм му изяви на живо, както и интервю по ПроБГ, от които останах с отлични впечатления. Успех, Раис!

Kalinho
20.06.2010 12:42

не знам от къде го изкопаха, ама голям удар ще направят с него. Браво на мениджърите и скаутите който са го намерили и довели *smile*

juve_83
20.06.2010 12:18

Браво на М'Боли *thumb_up*
След като показа на какво е способен срещу Англия, сега ще направи кариера в голям английски отбор