Капело се чупи, ако Англия не излезе от групата

10:21
Капело се чупи, ако Англия не излезе от групата
Фабио Капело ще напусне поста си национален селекционер на Англия, ако "Трите лъва" не успеят да излязат от групата си на Световното.

Преди началото на Мондиала островитяните бяха смятани за един от основните фаворити в ЮАР, но до момента се представят отчайващо слабо. Англия завърши 1:1 със САЩ и 0:0 с Алжир.

В третия си мач футболистите на Капело срещат Словения и се нуждаят от задължителна победа.

Специалистът вече е споделил пред свои приятели, че няма как да остане на поста, ако "Трите лъва" не се класират за фазата на елиминациите. Рой Ходжсън и Хари Реднап вече се точат за мястото на Дон Фабио.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

golemiq_geshan
20.06.2010 13:44

Явно е , че проблемите на Англия не са свързани с треньора им ... С него играха така добре на квалификациите , направиха невероятни мачове и гостуването на Хърватска унищожителна победа ... Просто изглежда англичаните имат някакъв комплекс от световното , по друг начин отбор воден от Капело притежаващ такива единиц , а да се представя за неговите възможности направо посредствено не мога да си обясня аз лично ... Та дон Фабио тогава с Реал дето нямаха почти никви звезди ги направи шампиони в Испания , че да не може да направи Англия световен ли ?! Просто няма как да е от него *thumb_up*