ЦСКА прибира 600 000 евро за Чавдаров и Виданов

08:22
ЦСКА прибира 600 000 евро за Чавдаров и Виданов
Опитите на Динамо Букурещ да привлече футболистите на ЦСКА Павел Виданов и Здравко Чавдаров все пак ще се увенчаят с успех, съобщава "Меридиан мач".

Според медиите в северната ни съседка, двамата трябва да са в румънската столица, където на място преговарят за личните си условия. За привличането им настоява лично треньорът Йоан Андоне, който има отлични впечатления от вратаря и защитника по време на краткия си престой на "Българска армия".

Специалистът е успял да убеди ръководството на Динамо, че българите са му страшно необходими. От ЦСКА засега крият сделката, но вече са изпратили факс в румънския гранд, с който го информират, че цената на двамата е 600 000 евро.

"Червените кучета" ще направят всичко възможно да свалят исканата сума, но те вече са заделили сериозни пари за Виданов и Чавдаров. Андоне дори настоява пред шефовете си трансферите им да бъдат приключени до заминаването на Динамо за предсезонен лагер в Австрия, което е предвидено за 23 юни.

Собственикът на ЦСКА Димитър Борисов все пак призна с половин уста за интереса на Динамо Букурещ към футболистите му. Според него обаче румънците са контактували главно с мениджърите на двамата и не са се обърнали директно към клуба.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация