Турци искат Тасевски и Жоазиньо

08:11
Турци искат Тасевски и Жоазиньо
Няколко клуба от Турция дебнат за футболисти на Левски, като най-голям интерес представляват Дарко Тасевски и бразилеца Жоазиньо, пише "7 дни спорт".

Посредник е мениджърът Ибрахим Куруджу.

Емисари на турски отбори са гледали македонеца и бразилеца няколко месеца. Останали са с добри впечатления. Куруджу от няколко дни е в България, за да преговаря с ръководството на Левски за евентуален трансфер. Той трябва да договори и сумата, срещу която Левски ще се раздели с титулярите си.

"Сините" едва ли ще пуснат Жоазиньо и Тасевски за по-малко от 1,5 милиона евро. Има и друг вариант, с който на "Герена" са съгласни. Той е следният: сумата да е по-малка, но пък да бъде изплатена веднага и накуп.

Жо и Дарко бяха следени и от няколко руски клуба, но до трансфер така и не се стигна. Проблем при сделката може да се окаже и отказа на Тасевски да играе в Турция. Македонският национал много пъти е заявявал, че ако напусне Левски, то ще е, за да премине в добър европейски клуб.

"Сините" вече осъществиха трансфер в Турция. През май Касъмпаша купи Георги Сърмов и Николай Димитров. На "Герена" прибраха 650 хиляди евро от седлката.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация