Новият президент на Барса лети до Лондон, убеждава \"топчиите\" да пуснат Сеск

11:43
Новият президент на Барса лети до Лондон, убеждава \"топчиите\" да пуснат Сеск
Сандро Росел, който наскоро бе избран за нов президент на Барселона, се очаква в близките няколко дни да пътува до Лондон, за да се срещне с изпълнителния директор на Арсенал Иван Глазидис и да финализира трансфера на Франсеск Фабрегас, съобщава каталунското издание "Спорт"

Росел има много добри контакти с лондонския клуб, като именно той бе в основната на трансфера на Джовани ван Бронкхорст от Арсенал в Барселона преди години.

Новият бос на каталунците ще пътува сам до английската столица, като според вестника Росел вече се е разбрал за трансферната цена на Фабрегас, която ще бъде около 40 милиона евро.

Изданието твърди, че Росел вече е влязъл в контакт с представителя на Фабрегас в Англия – Дарън Дийн и финансовите условия, които Сеск е поставил ще бъдат изпълнени от страна на Барселона.

Очаква се по време на престоя си в Англия Росел да се свърже и хора от ръководството на Ливърпул, за да отправи конкретна оферта за Фернандо Торес.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rabiva4
24.06.2010 12:06

дано да се върне с добри новини за Сеск ама торес не ми се вярва

Toncho0o
19.06.2010 13:22

закакво му е Торес не ми е ясно.. тогава кой 6те играе кой 6те гледа.. това е спекулация, според мен Ливърпул 6те прдаде Торес но няма да го вземат Барселона, освен ако не направят някой бартер с Ибрахимови4 + пари, за6тото от Ибра по куц кон няма.. даже и Бербатов е по напред от него *lol*