Калиакра пробва да привлече Светослав Петров

10:33
Калиакра пробва да привлече Светослав Петров
Новакът в А група Калиакра Каварна иска да привлече халфа на ЦСКА Светослав Петров, твърди „Тема Спорт". От ръководството на тима от Каварна вече са влезли в такт с червените относно възможността да вземат опитния полузащитник. Той има договор за още една година с армейците, но не влиза в плановете за новия сезон на Павел Дочев и ще бъде освободен. Възможно е все пак Калиакра да го ангажира под наем.

Кметът на Каварна Цонко Цонев все пак вече може да се похвали с ново попълнение. Калиакра привлече скандалния халф на Славия Николай Петров.

„Взимаме го по настояване на нашия треньор Филип Филипов, който счита, че това е един от големите таланти в българския футбол. Договорът му е за две години. С неговото привличане вече имаме нужното качество в халфовата линия. Предстои ни да подпишем с още три нови попълнения - двама вратари и централен нападател, и с това селекцията ще приключи", съобщи Цонев. За крайморския град е спряган нападателят на Пирин Веселин Стойков, който през миналия сезон игра в Банско.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация