Дембеле върти номера на Левски

08:11
Дембеле върти номера на Левски
Новото попълнение на Левски Гара Дембеле почна да прави номера още в началото на подготовката. Той трябваше да се яви в Правец вчера, но решил да си удължи ваканцията. Това ядоса много шефовете на Левски, съобщава "7 дни спорт".

След подписването на договора си със сините Дембеле бе пуснат от ръководството в по-дълга почивка, преди да се включи в подготвителния лагер за новия сезон. Роденият във Франция малиец беше обещал да се присъедини към отбора вчера. Той обаче се обадил на ръководството на сините и им е обяснил, че ще пристигне в България в събота и чак тогава ще дойде в Правец.

Това не е очаровало сините шефове, които според някои информации планират солена глоба за Гара. Неговото несериозно поведение може да се приеме лошо от съотборниците му, опасяват се в клуба.

Освен това Дембеле ще започне тренировки едва в неделя и много трудно ще успее да влезе във форма, тъй като до края на лагера в Правец остава по-малко от седмица. Това означава, че нападателят ще трябва да навакса с беговите упражнения за няколко дни, преди отборът да замине за втория лагер в австрийския курорт Линдабрун. Там са предвидени общо четири контроли.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

des_v24
19.06.2010 10:43

*lol* тия футолистчета докато им се кланяме ще въртят всякакви номерца. Определено от Левски трябва да му треснат една много солена глоба и когато играе ако не е във форма отново да го глобяват докато такива кат Дембеле не разберат че те трбва да се отличават от бг-футболисти с класа трябва да са над тях след като искат хубави заплатки да им дават!