Сърбия тресна Бундестима в мач с червен картон и изпортена дузпа (видео)

16:10
Сърбия тресна Бундестима в мач с червен картон и изпортена дузпа (видео)
Националният отбор на Германия загуби от Сърбия във втори мач от група "D" на световното първенство по футбол в Южна Африка. Двубоят приключи при резултат 1:0 за "плавите".

Срещата започна с териториално предимство на германския национален отбор, а първото положение за гол дойде в 7-а минута, когато Ликаш Подолски стреля опасно от границата на наказателното поле, но топката премина в страни от целта. Пет минути по-късно и "плавите" имаха възможност да открият резултата, но изстрелът от воле на Милош Нинкович бе крайно неточен. В следващите минути играта се пренесе предимно в центъра на терена, като добри атаки почти липсваха. В 33-а минута Коларов стреля от пряк свободен удар, но топката мина в страни от вратата на Мануел Ноуер. След това германците организираха много добра атака, но в крайна сметка след няколко подавания пред и в наказателното поле на Сърбия, бранителите на "плавите" се справиха. 37-а минута на мача стана "черна" за Бундестима. Тогава централният нападател на трикратните световни шампиони Мирослав Клозе извърши второ грубо нарушение и получи втори жълт и съответно червен картон. Само минута по-късно Сърбия поведе в резултата, след като първо Жигич свали топката за Милан Йованович, който бе оставен сам в наказателното на германците и откри резултата с удар от близко разстояние. В добавеното време на първото полувреме малшанс лиши Германия от равенство, след като първо Сами Кедира стреля мощно, а топката срещна напречната греда. Секунди след това Мюлер изпълни ефектна задна ножица, а топката бе изчистена от голлинията от сръбски бранител.

Втората част на мача започна на доста високо темпо, като още в първата минута Подолски нанесе силен удар с левия крак, но топката мина в страни от вратата на символичните гости. Бастиан Швайнщайгер нанесе много силен и точен изстрел в 54-а минута, но топката бе отразена от стража на Сърбия Стойкович. Мисут Озил изведе Подолски с брилянтен пас в 57-а минута, но играчът на Кьолн изпусна чистото положение за изравняване на резултата.  Само минута по-късно отново Подолски имаше възможност за гол, но отново стреля неточно с левия крак. Много глупава постъпка извърши Неманя Видич в 59-а минута, когато игра с ръка в собственото си наказателно поле и бе отсъдена дузпа за Германия. Зад топката застана Лукаш Подолски и за голяма изненада на мнозина пропусна, след като вратарят на "плавите" Стойкович изби топката. В 67-а минута Милош Красич подаде отлично на Йованович в наказателното на Бундестина, а голаджията стреля добре с левия крак, но страничната греда спаси Мануел Ноуел от нов гол. Сърбите удариха втора греда в 74-а минута, когато Красич центрира, а Жигич отигра с глава, но топката кацна на напречната греда. Няколко минути след това и резервата Качар можеше да вкара втори гол за Сърбия, но ударът му мина над вратата. До края на мача Германия осъществи натиск в полето на съперниците си, но отбраната на западните ни съседи си свърши работата и нов гол не падна.

Стартови състави:

Германия:
Ноуер, Фридрих, Мертезакер, Кедира, Бадстубер, Лам, Швайнщайгер, Озил, Подолски, Мюлер, Клозе

Сърбия: Стойкович, Коларов, Видич, Иванович, Суботич, Станкович, Красич, Жигич, Нинкович, Кузманович, Йованович

Германия - Сърбия 0:1

0:1 - Йованович, 38\'

Видео от мача вижте ТУК!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Tzeko90
19.06.2010 11:30

Hennesy - "Германия е на финал! (живора си залагам)" Вземи се мятай от някои 10 етажен блок или се беси ,защото си толкова далеч от истината ,че ... А за мача няма спор за картона няма спор за дуспата всичко беше така! Некадърността на Подолски се прояви отново ... А нз тоз вратар защо варди като го е страх от топката 2 метра човек не мое се метне на мъничкия сърбин (не помня кои спори с мен за вратаря на Гер. ма ето)! А доколкото до "натиска" на германците - "играеш колкото ти позволи съперника"! Сърбите от началото на мача си искаха това 0:1 и си го получиха *stop*

Notlike
18.06.2010 23:27

Всъщност точно в това е чарът и основната разлика между футбола и другите спортове.. иначе нямаше да бъде толкова вълнуващо, не е ли така? Примери колкото искаш *wink* Щеше ли да бъде интересно, ако се знаеше, че Англия бие Алжир, САЩ Словения, Германия Сърбия, Испания Швейцария? Не, но затова гледаме световното - затова и България стигна до 4 място, не защото сме по-добри от другите като цяло, а успяхме да се съберем в 5 мача..

michael_forever
18.06.2010 20:57

Notlike това със сигурност не е вярно че щом са победили значи са били по добри.Във футбола винаги има изненади и не винаги по-добрия печели затова е красив.Иначе Унгария щяха да са световни шампиони,Холандия също 2 пъти и т.н. примери колкото искаш.

Notlike
18.06.2010 20:46

nofx, много се палиш за един гол хуй, с извинение. Нито пари ти дават, нито нищо, че толкова да приемаш нещата отвътре. Моуриньо с грозен футбол спечели куп титли.. във футбола най-важното е не да играеш красиво, а ефикасно. Днес сърбите може би използваха това най-добре. По-добри са били, затова са били. Който бие, значи е по-силен в момента. Шансът всичко това да се се случи с червения картон, гредите, дузпата и всичко беше около 1 към милион, ама на - случи се..

nofx
18.06.2010 20:29

Notlike германия колко полужения имаха бе??? и как няма понятие надиграване ок ако няма то тогава германия бяха мнооого по добри от сърбия.. те сърбия играят супер отвратителен футбол.

michael_forever
18.06.2010 20:24

Футболния правилник е еднакъв и гласи че при игра с ръка в наказателното поле се отсъжда дузпа.Просто няма начин както ти казваш да не бъде отсъдена тази дузпа.Не мога да отрека че Сърбия имаха положения те са симпатичен отбор и предпочитам да гледам тях вместо "черните перли".Картоните обаче бяха пресилени и ако Сами Кхедира заслужаваше 2ри жълт, Клозе не трябваше да бъде гонен според мен.Някой неща зависят от гледната точка за други обаче правилника е категоричен.

Notlike
18.06.2010 20:11

Исках да кажа 9 човека, съжалявам за грешката.

Notlike
18.06.2010 20:10

Аз съм за Аржентина и Холандия на Мондиала. Пичове, дузпа както можеше да има, така и да няма.. то можеше и да изгони Кедира съдията и тогава немците да останат с 10 души около 70 минута някъде, където спъна Коларов отзаде, ама онея продължиха. Немците очевидно си търсиха дузпата и чрез влиянието си успяха. nofx, за разлика от теб, гледах мача като безпристрастен и мога да кажа, че Германия ВЪОБЩЕ не надиграха Сърбия. Няма такова понятие във футбола. Най-важното са ударите и положения. Сърбия треснаха две греди и имаха още 1-2 добри ситуации. Какво повече се иска? Германия удари една чрез Кедира и изпусна дузпа. Сърбия приеха играта в своята половина, което бе нормално, а не бих казал, че е надиграване да имат двата тима по почти равен брой удари - сърбите с 2 точни срещу 3 за Германия, в комбинация със 9-8 извън очертанията или в гредата. Факт е, че Сърбия показаха по-добър лик и победиха. Другото е плънка..

nofx
18.06.2010 19:58

Notlike да и за дузпата... много е тъпо пич да отричаш факти само заради пристрастия много тъпо

nofx
18.06.2010 19:57

Notlike кат ти прочетох коментарите имам чувството че не си гледал мача или? те германия ги убиха бе човек какво са се изправчли и т.н. те с 10 ги навряха в наказателното им.. а ти как говориш все едно сърбите са надиграли германия хахахах

michael_forever
18.06.2010 19:57

Notlike не знам за какъв реверанс говориш при положение че сам признаваш грешката във мача със Гана. Тази ситуация за дузпата беше 1:1 със ситуацията в мача с Гана така че дузпата си беше 100%.

Notlike
18.06.2010 19:52

Сега ще видим кой отбор може да се нарече такъв. Аз бих казал - сърбите. Видяхме как в първия си мач с Гана 2 тъпи грешки им костваха поне точка срещу "черните звезди". Днес обаче прошка нямаше. Не им пукаше дали това бе световния номер едно или световния номер 100. Това е отбор - да знаеш за какво излизаш и да го постигнеш. И когато паднеш, да се изправиш.. сърбите го постигнаха, трябва да са горди със себе си. Победа над Австралия на 99% им гарантира фаза напред..

Notlike
18.06.2010 19:48

Аз едно не разбрах - защо наричате Сърбия слаб отбор? Следя играта на западните ни съседи от години и нямат НИЩО общо със сега. Ако питате мен, можеха и с повече да бият. Това е един много силен отбор, който не отстъпва на съперника и като единици. Това, че не са 82 милиона, не значи, че не струват! Заслужена победа, можеше и с повече да е. Дузпата няма да я коментирам - реверанс към Германия..

Ginekologa
18.06.2010 18:09

biserms кво да става много за силни се имат *joking*

Ginekologa
18.06.2010 18:08

не било интересно свтовно *lol* 2-1 Словения *thumb_up* много яко световно *joking*

biserms
18.06.2010 18:06

Германия се излага със загуба, Франция се излага със загуба, Испания се излага със загуба.Баси кво става *joking*

Doc_Holliday
18.06.2010 18:02

michael_forever Знам много добре добре кои са немците.7 финала на СП, 6 финала на ЕП.През седемдесете и осемдесете са били абсолютен доминант както в европа така и в света.И разбира се че винаги ще бъдат фактор, аз просто не съм им фен.А под мишоци имах предвид хенеси *beer*

nofx
18.06.2010 17:36

michael_forever ако тва му е набора ме е страх дори да му пиша че може ме обвинят за педуфилия... *lol*

maria2009
18.06.2010 17:32

много лапат хапченца и ампулки затова стигат доста напред *lol*

michael_forever
18.06.2010 17:28

Doc както виждаш аз и нофх които сме привърженици на немците сме тук и коментираме,не правим като фсб_испания който се крие докато испания не бие хондурас и пак ще избухне с глупостите си.Освен това ти сам го каза Германия все още е в играта,все още разполага със силен отбор и все още има шанс за final four.Междудругото не знам дали знаеш но немците от 16 или 17 участия на световни първенства има 10 final four-s.Показател по който бие дори и Бразилия така че Германия винаги е била, е и ще бъде фактор.

maria2009
18.06.2010 17:26

абе какъв е тоя умрел немски отбор ебати смешниците биха австралия *lol* играят само с мускули акъл нямат грам *lol*

Doc_Holliday
18.06.2010 17:21

И кво стана сега-"машината" май е дефектна *lol* И веднага мишоците се изпокриха по дупките *beer* Но това е така, защото пуберите се изхвърлиха като ч..к..я на мокър пясък още след 1 мач на немците.4-0 и хоп Германия на финал Ама то не става така.До финала се играят 6 мача и всичко може да се случи(както се видя между другото).А иначе безпорно Германия е много качествен отбор и наистина може да стигне до финала, но не прибързвайте с прогнозите.И бъдете малко по толерантни, всички влизаме в този сайт от любов към футбола и за да коментираме конкретния мач, не да се псуваме като каруцари

ricky85
18.06.2010 17:13

не казвам че резултата е факт за игра на даден отбор далече съм от това твърдение но фубола се играе на голове

michael_forever
18.06.2010 17:13

Определено Кроос можеше да се включи защото направи мн силен сезон при Аспирините.Кхедира не е нито по-добър от него,нито по-опитен с нищо не го превъзхожда.Може би заради гредата която удари в края на полувремето повлия на решението,но си мисля че Льов още след като Балак се контузи гласеше Сами за негов заместник.Троховски също можеше да се включи.Разполага с по-голям опит,има и силен удар който можеше да помогне в сгъстената отбрана.Както и да е мача мина сега трябва да следим какво ще стане в групата на Англия защото можем да станем свидетели на сбълсък Англия-Германия на 1/8 финал,но съм сигурен че Капело и Льов ще направят всичко възможно да избегнат този суперсблъсък.

nofx
18.06.2010 17:11

ricky85 ок с мен повече не спори за футбол пич и няма проблем, спорете си с оня пич дето се представя за немец!

ricky85
18.06.2010 17:09

nofx що съм доказал че съм некомпетентен като съм казал че резултата е 0:1 щом немците падат от Сърбия значи не са нищо особенно сърбите бяха равностойни на Германия през целия мач

nofx
18.06.2010 17:04

ricky85 абе не ми говори със "вие" кои кво е казал не ме ебе гледаи футбол и ако не разбираш не коментираи! ше кажеш че резултата е факт за игра на даден отбор.... невежествооооо

nofx
18.06.2010 17:03

michael_forever абсолютно те подкрепям мога само да добавя че на мястото на Кедира трябва да е Крос титуляр просто е много над него във всяко отношение

ricky85
18.06.2010 17:01

nofx и испанците смачкаха швейцарците но вие не спряхте да ги плюете и да казвате че са слаби а сега се вижда ясно че испанците са по класни от немците

nofx
18.06.2010 17:01

ricky85 току що доказа колко си компетентен след като каза "резултата е 0:1".....

michael_forever
18.06.2010 16:58

Честно казано добър мач се получи.СИмпатизирам на немците,но се радвам че сърбите се върнаха в играта по добре те отколкото Гана или Кенгурутата.Мача стана добър,Германия нямаше късмет нищо не им се получи(ако имаха резултата можеше пак да е като срещу Австралия).Другата грешка на Льов беше че се забави със смените.Мюлер трябваше да го извади още на полувремето,Озил не трябваше да излиза,Какау не трябваше да влиза,Гомез по-рано и най-голямата грешка е че след като видя че на "Принца" не му спори играта защо той би дузпата.Лично аз мисля че немец би бил удачен избор.Най-добре щеше да е Швайнщайгер.Всички тези стратегии са лично мое мнение не натоварвам никого с него.

ricky85
18.06.2010 16:58

nofx добре бе човек колко е резултата 0:1 за сърбите така че какви факти искаш повече

manunited666
18.06.2010 16:57

Ти не се заяждаш с никого но аз се заяждам с теб !! Толкова ли си тъп , че не го проумяваш ?! *joking*

ricky85
18.06.2010 16:56

manunited666 еее глупав никой не се занимава с теб така че отивай да си стискаш пъпките аз коментирам мача не се заяждам с никого че да ме дразниш

nofx
18.06.2010 16:56

ricky85 абе пич глеи сега аз не съм футболен експерт но мога да кажа че немците ги смачкаха! ае са ти даи фактите по които се пролича че не са нищо особенно или просто еи така си пишеш???

ricky85
18.06.2010 16:54

ми ако разбираш малко от футбол ще видиш че не са нищо особенно ако бяха добри колкото ги описвате щяха да бият сърбите без проблем така ли е

nofx
18.06.2010 16:45

ricky85 ч кажи сега бързо по кое се видя че не са нищо особенно? даи некви факти ако обичаш!

ricky85
18.06.2010 16:43

Казвах на приятели които са фенове на Германия че Австралия не е мерило и да не бързат да ги превъзнасят и се оказах прав срещнаха по стойностен отбор и се видя че немците не са нищо особенно

nofx
18.06.2010 16:40

Bambaleo пич нищо лично но аз точно теб не те разбрах какво искаш да кажеш.... и как са започнали грешно? та те убиха сърбите от игра бе човек дори с 10 човека ги бяха навряли в наказателното им... липсата на късмет не е грешно започване на мач поне според мен

Dante_Shift
18.06.2010 16:38

Съдията даде безброй ненужни и доста пресилени жълти картони (не говоря само за немците, но и за сърбите също). Някой единоборства можеше дори да не ги свири, а той чак картони размахваше. *sick* Не е нормално на не толкова остър мач да има 6 жълти картона и един червен до 30-тата минута *thumb_down*

Bambaleo
18.06.2010 16:37

Аз честно казано не разбирам някои хора , които тук коментират. Винаги точно Германия са били подпомагани от подобни игрови ситуации. А техните противници са ги ощетявали.
Загубата си е закономерна сърбите играха за да се върнат в играта.А немците ги боли ..... работа от таз загуба.Те винаги са били и ще бъдат в играта.Още от началото грешно започнаха мача немците , това си е самата истина *stop*

Deportiv0
18.06.2010 16:36

Това беше най-интересния мач до сега на Световното. Имаше от всичко. Супер *thumb_up*

monte_carlo
18.06.2010 16:34

Освен Кот Дивоар,не виждам друг африкански отбор,който е на ниво и може да направи нещо *smile*

monte_carlo
18.06.2010 16:31

Абе честно казано и аз имам някакво съмнение,че Австралия ще бие Гана *smile* Гана бяха много смешни първия мач,вратата не можеха да уцелят,добре,че сърбите бяха още по-зле и им подариха мача *joking*

Bambaleo
18.06.2010 16:31

съдията си беше на ниво.
Червен картон нямаше на Видич защото нямаше директна голова заплаха от страна на немски футболист , който да стои близо до топката и зад защитника.Картона на Клозе си е закономерен. *beer*

Futbulfen
18.06.2010 16:29

Евала на съседите..групата става изключително интересна..нищо чудно Австралия да бие Гана *wink*

manunited666
18.06.2010 16:29

Слаба работа тия Сърбите.До изгонването на Клозе , Германците ги бяха натиснали а тия се бранеха.След червения картон пак се бранеха.Германците с човек по-малко и ги бяха натиснали.А за Подолски всякакъв коментар ще е излишен ... тоя човек не му вървеше тоя мач ама ГРАМ.7 удара нито един във вратата.Да не говориме , че имаше ситуаций в който можеше да подаде и да създаде голяма опасност за сърбите обаче той биеше от де ванеше топката.Освен това и сам срещу вратаря изпусна абе мани.Иначе Сърбите не ми направиха добро впечатление , слаби.

manol66
18.06.2010 16:26

баси съдията беше под всякаква критика чист червен картон на Видич никъв на Клоза

nofx
18.06.2010 16:25

ае втория критерии голова разлика ли е или директни срещи?

nofx
18.06.2010 16:22

да хубав мач стана от страна на немците но мисля че съдиятане беше на ниво но тва е мое мнение

Ginekologa
18.06.2010 16:21

nofx ми Германия бият гана и са готови дано гана бие днес *joking*

nofx
18.06.2010 16:18

Ginekologa сърбите дано отпаднат просто не заслужаваме да гледаме подобен футбол на елиминациите....

Ginekologa
18.06.2010 16:13

много ще се обърка групата но Германия ще са или 1ви иви 2ри *sick* *beer*

nofx
18.06.2010 16:06

Льов прави огромна грешка че пуска Кедира за сметка на Крос огромна грешка

Yavor90
18.06.2010 16:05

А що се отнася до гредите, на сърбите тази им е втора *wink*

Yavor90
18.06.2010 16:03

На сърбите цялата им защита е с по 1 жълт картон *smile*

nofx
18.06.2010 15:58

полди днес тотален карък го е налегнал... за 5мин 3 гола трябваше да вкара

Montella
18.06.2010 15:48

К'во сте се филмира ли на т'ва световно.. сякаш играят България.. единия испанец другия германец.. бе гледайте футбол и се кефете..

breezer_fan
18.06.2010 15:47

Хаха дузпа им дават и пак немогат да вкарат *lol*

mores
18.06.2010 15:44

Просто споделяме като нормални хора, че си противоречиш много ХЕНЕСИ нищо лично не се впрягай!Приятно гледане на всички! *beer*

genchy
18.06.2010 15:43

стига пипи бе майка ти пеба прадлива, целия сайт ти се смее къв си бай хуй ти продължаваш да потиш с мизерните ти коментарчета

Hennessy
18.06.2010 15:41

genchy не ме занимавай е помияр. 1-во съм на 20
2-ро тва на теб сигурно ти е 1-во световно лайнар
3-то виж се къв си г.й ве лек не струваш мразиш Германия , защото са по силни от твойте мизерници които и да са те . Казах го и пак ще го каза Германия ще играе на финала залагам си живота , а тея дето ги мразят да свикват долни пубери такива пишлемета 2 не вдяват от футбол ама се обаждат.

breezer_fan
18.06.2010 15:39

Колко си тъп.Първо казва "Клозе то човек е толкова глупав разбирам защитник да беше ама нападател да си изпроси 2 такива картона за 35 мин игра напрао ми идва да му счупя главата" ..... а после казва "Какъв беше то измислен картон е а ве боклук долен Гермнаия пак ще бие" Дали не е палячо тоя кретен *lol*

Hennessy
18.06.2010 15:38

кой се крие ве п..и аз да не съм , като вас ония мизерен испанец дето се покри след загубата от Швеицария , но аз съм тук !

Hennessy
18.06.2010 15:37

Съдията провали мача п...........а скапан . Какъв беше то измислен картон е а ве боклук долен Гермнаия пак ще бие *beer*

Hennessy
18.06.2010 15:36

genchy 'кучко' аз да не съм като тебе преди мондиала ти казах за кой съм и Тва че съм казал че Аржентина са силни вчера незначи че ги боготворя просто кво да си кривя душата силни са факт е , но са флегми
дори да отпадне в групите Германия ще съм за тях ,
но аз съм сигурен , че събираме 9-т

genchy
18.06.2010 15:33

Hennessy е от утре с друг ник, и е фен на Холандия,а на бас *party* *lol*

monte_carlo
18.06.2010 15:33

Забелязъл съм тези испански съдии дават много картони,за всеки фал картон,това не е само в този мач.Според мене половината от тези картони нямаше да ги има,ако свиреше английски съдия *wink*

mores
18.06.2010 15:32

Сега пък 2-1 казваш нали беше 6-0 що не кажеш поне 6-1 да му мяза *lol*

Hennessy
18.06.2010 15:30

Кво да се крия е мача е 2:1 тея мишки немогат да ни задържат 1 полувреме още сигурен съм сега за Клозе то човек е толкова глупав разбирам защитник да беше ама нападател да си изпроси 2 такива картона за 35 мин игра напрао ми идва да му счупя главата при тва втория картон прислиен беше всички виждаме как свирят срещу Маншафта защото са непобедими и тъпия Испанец от страх ся от неговия отбор насра и сега тряа да свири против нас мача е нечестен аз не го признавам *angry*

nofx
18.06.2010 15:30

не говорех за теб някои точно за сърбия си каза че са му братя

monte_carlo
18.06.2010 15:30

Нз какви братя са,но не ми харесват като отбор,не обичам бавният футбол,сърбите играят доста тромав футбол. *evil*

lamers_pro
18.06.2010 15:29

Мерси много за инфото,интересно ми беше.А до Henessy - плъшок що се скри бе???Нещо машината заби... *lol* *lol* И немците не са се разиграли,видно отвсякъде.Нито Германия,нито Италия,нито Бразилия,нито Испания играят на обичайното си ниво,но в течение на първенството ще намерят себе си! *thumb_up*

nofx
18.06.2010 15:29

абе Hennessy или е citygirl или и е брат или сестра не виждате ли *lol*

Hennessy
18.06.2010 15:28

nofx аз казах Братя на Германия не на Сърбия *lol*

mores
18.06.2010 15:28

Hennessy очертаваш се поредният дърдорко като оня fcb_spain.Не се научи да траеш... сега си тегли бъзиците *smile*

nofx
18.06.2010 15:27

абе как може българи да сте за сърбия??? а по доло пък някъв братя им викаше...

Doc_Holliday
18.06.2010 15:26

Леле, мале "машината" няма удар във вратата *lol* Изядоха една "плескавица" първото, второто още една *beer*

Ginekologa
18.06.2010 15:26

Hennessy ко са криеш бе има време можи и да биете *wink*

monte_carlo
18.06.2010 15:26

"Плавите"="сините" *wink* А иначе по мача,честно не очаквах Сърбите да направят нищо след безобразният си 1-ви мач,но днеска се представят на ниво,Хенеси не е хубаво да се дразнят привържениците на другите отбори,защото виждаш какво прави съдбата *joking*

gutito1964
18.06.2010 15:25

давайте германци покажете вашия дух бийте мръсните шумадийци както ние във войната"по пет на нож"

nofx
18.06.2010 15:24

я които ги има на живо да каже поне коефициента за германия колко е

atletico_manutd
18.06.2010 15:22

hennesy 6:0 викаш *lol* пхахахаха *lol* 1:0 за Сърбия , прецакаха ми еврото тряааше да е Х ама щом стана така дано Сърбия ги намачка *beer*

lamers_pro
18.06.2010 15:20

Абе хора защо на Сърбия им викат "Плавите" ??? *wink*

nofx
18.06.2010 15:18

немците ше ги смачкат второто които има валог на живо ше вземе някои леж *wink*

Ginekologa
18.06.2010 15:09

Hennessy каде си мишо 0-1 за сърбите,чевен клозе *lol* *lol*

breezer_fan
18.06.2010 15:08

Айдеее мойте хора повеждат интернационалния отбор *lol* Айде ПЛАВИИИИИ ебете ги тея рижавите *thumb_up* *party*

breezer_fan
18.06.2010 14:47

Коментаторът си го каза – „В Германия играят футболисти родени във всички краища на света – Троховски, Подолски, Клозе, Кедира, Йозил, Какау” .И после това било ГЕРМАНСКИ национален отбор . Германия и Франция са единствените страни, чиито „национални” отбори са всъщност интернационални, с толкова много чужденци. *joking*

nofx
18.06.2010 14:24

manutd_forlife балкански братя??? ти маи не си напускал бг през калотина а? щеше да усетиш кви братя са ти.....

lamers_pro
18.06.2010 14:22

Пич за какво ти е студио?!Тия олигофрени не знаят кои отбори играят(Тъпака Ангелов си мислеше,че Италия играят с Португалия),не знаят имената на футболистите(Масимо Каморанези,Даниел Де Роси,Аруна Диндане..) и не могат да ги различават(Канаваро чисти,тоя орунгел вика "Даниел Де Роси чисти") БНТ1 - СМЕШНИ И ЖАЛКИ!!! *thumb_up* *lol*

Hennessy
18.06.2010 14:09

мечтател сърбите най много да изненадат майка ти *lol* инъче искам да питам , защо го няма тоя Йоветич от Фиорентина или той играе за Черна Гора ето как разделянето на 1 страна отслабва и футболния и отбор
инъче мача е ясен Германия мачкат смешните Сърби всеки който си мисли друго е пубер който не разбира от футбол пуберите да мълчат айде Германия мачкай , мачкай ги тея дървари *lol*

golemiq_geshan
18.06.2010 14:06

айт *lol* Дано сърбите да изненадат на контри немците *beer*

Hennessy
18.06.2010 14:02

Напред братя мои покажете им защо сте 7 кратен финалист в турнира 6:0 за Германия *beer*