Доменек: Нуждаем се от чудо

11:00
Доменек: Нуждаем се от чудо
Селекционерът на националния отбор на Франция Реймон Доменек призна, че "петлите" се нуждаят от чудо, за да преминат груповата фаза на Мондиал 2010, след като загубиха от Мексико с 0:2 във втори мач от група "А", а първата среща на тима завърши с нулево равенство срещу Уругвай.

"Не знам какво да кажа на футболистите", сподели Доменек, който след Мондиала в ЮАР ще бъде заменен от Лоран Блан.

"Нуждаем се от чудо, за да продължим напред. Вече не сме зависими от себе си, а от стечението на обстоятелствата. Не знам какво повече да кажа, много съм разочарован, защото предадохме хората, които вярваха в нас", коментира Доменек.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

SINIQ_6aMPioN
21.06.2010 14:18

абе връзки мръзки луд ли си бе...като не се интересувате от Френския футбол и националния им отбор кфо критикувате и говорите...смешни сте в очите на тия дето знаят за какво става въпрос и защо тоя тиквеник е на поста ... условието беше ако ги класира на световното ,че ще им е той треньор там...след тая изцепка в квалификациите ,стана ясно че Лоран Бланк ще поеме отбора на Франция след мУндиала!!!

overdrive
19.06.2010 10:06

тоя не е наред с тиквата!!!Наредил е отбора си по зодии,а на последния мач срещу Мексико той не си използва третата смяна.Просто тоя е ненормален.

Patilanec
18.06.2010 19:08

Незнам човек тоя за селекционер просто нестава ! Аз съм сигурен ,че ако нашия Мъри ги беше поел (което е невъзможно ест) поне от групите щяха да излезнат ! Явно този има страшни връзки или незнам и аз за да го държат на поста...

manutd_forlife
18.06.2010 12:11

е няма да го имате и вината е само твоя са цяла франция ще те мрази ще станеш по-критикуван от алескандър томов ама който не го може не го може аз се чудя от къде го извадиха тоя? някой може ли да ми каже на кои отбори е бил мениджър