Михов свиква управата за оставката си

10:23
Михов свиква управата за оставката си
В сряда или четвъртък идната седмица ще има първо заседание на управителния съвет на профилигата, който бе избран на общото събрание, на което Валентин Михов официално ще подаде оставката си, съобщава "24 часа".

"Вече съм прехвърлил с пълномощно всичко на Любе Спасов. Решението ми е окончателно и се махам от българския футбол", обясни Михов, който обяви, че напуска още по време на общото събрание. Пратил е и писмо до европейската професионална лига, че не иска да му се подновява мандатът за още 5 години.

Михов е във футбола от 1991 година, когато бе избран за председател на ЦСКА на мястото на Борис Станков. След това отиде в БФС и класира националите на световното в САЩ. След това обаче му направиха преврат и го махнаха. След това работи в Литекс и Славия, а през 1998 година оглави профилигата.

Михов обаче нямало да спира да работи в спорта, като имал един куп предложения за това. Най-много го интересували баскетболът, волейболът и ръгбито.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mafiota83
18.06.2010 10:29

еййй тъпации изтървахте най-качествения ръководител в българския спорт. щом той се отказва значи от тая държава нищо не става.