Бронзети: Майкон ще отиде в Реал, но Де Роси ще остане в Рома

18:22
Бронзети: Майкон ще отиде в Реал, но Де Роси ще остане в Рома
Трансферният консултант Ернесто Бронзети заяви, че десният бек на Интер Майкон ще премине в Реал Мадрид, но пък другата трансферна цел на "белия балет" - Даниеле Де Роси, ще остане в сегашния си тим Рома.

Бразилският бек Майкон е смятан за сигурно ново попълнение на Реал Мадрид и Бронзети, който има много връзки в "кралския клуб" заяви, че трансферът на бранителя наистина ще се осъществи.

" Реал Мадрид иска Майкон и изглежда сякаш Интер ще го продаде", заяви Бронзети за "Calcionews24.com".

"Вярно е, че той е най-добрият на своята позиция, но това не значи, че за него трябва да се плати огромна сума. Ще трябва време, за да видим развитието на ситуацията, но аз мисля, че той ще подпише с Реал", продължи той. Бронзети обаче призна, че не очаква звездата на Рома Даниеле Де Роси да дойде в Мадрид.

"Де Роси в Мадрид? Това никога не е било вариант. Флорентино е добър приятел с президентката на Рома Росела Сенси и аз съм сигурен, че няма да има оферта за Роси", завърши трансферният консултант.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ManUtdTillidie
19.06.2010 11:56

Рони в средата , това преди не съм го чувал , Роналдо и Меси дефанзивни халфове , Де Роси най-добрият след Шави и Иниеста , нема такия филми.

GTonchev
18.06.2010 00:37

ХАхаАхАХах а иначе по темата за Де Роси това не е нищо ново то се знаеше че няма да напусне Рома ... Ще остане в отбора и ще спечели тази година Серия А ... Заедно с Тоти и компания .... *smile*

GTonchev
18.06.2010 00:36

И аз се включвам към вас ... Ако се наредят тези 4-ма играчи в един отбор това ще бъде фантастично Де Роси зад тях Шави и Иниеста съответно по напред от ляво и от дясно и Рони в средата ... Просто ще бъде УНИКАЛНО ЗА ГЛЕДАНЕ и в атаката да са Рууни и някой като Самуел Ето'о да търчи просто става убийствения отбор *smile* *beer*

shizofrenik
17.06.2010 19:01

За мен Де Роси заедно с Шави и Иниеста са най-добрите халфове в света.Ако Роналдиньо се брои за халф и него включвам