Тв коментатор на световното съживи мъртъв вратар

15:39
Тв коментатор на световното съживи мъртъв вратар
България може да спи спокойно - Петела далеч не е най-лошият коментатор на световното. Владимир Михайлевич от сръбската телевизия RTS направи гафа на годината.

Докато коментирал мача между Германия и Австралия, той се изцепил в ефир, че вратарят Роберт Енке не е в немския състав заради...контузия.

Енке, който бе гласен за титуляр на световното първенство, шокира света със самоубийството си на 10 ноември миналата година.

Сръбският журналист явно тогава е бил на друга планета и се изказа неподготвен, а излагацията му накара много фенове да го съсипят от критики в интернет пространството.

Някои зрители даже изпратили писмо до шефовете на телевизията с предложение Владимир Михайлевич да бъде уволнен на секундата.

Един от близките приятели на покойния Енке - Йорг Неблунд, също остана шокиран от това, че Михайлевич не знае за смъртта на Енке. Въпреки това той се изказа сравнително меко по адрес на журналиста.

"Това със сигурност не е лоша шега. Просто явно човекът не знае за смъртта на Роберт. Случват се такива работи", заяви Неблунд.

Самият Петър Василев преди години разказваше почти анекдотична история с друг сръбски тв коментатор, негов познат, който обаче не успял да се размине с уволнението.

Той така се напил преди да коментира хокеен мач по тогавашната югославска телевизия, че объркал кои отбори играят и дълго време въвеждал зрителите в заблуждение.

Когато най-сетне в слушалките си чул забележките от апаратната, се изцепил в пиянска самоувереност: „Кои играят, ще кажа аз!"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Pafchoy_rs
18.06.2010 11:18

Sneji_88 се изказа най-правилно , от Диема са най-добрите коментатори , в частност Боби Борисов .. макар и привърженик на един отбор (няма да казвам кой , някой сигурно знаят *lol* ) си коментира като един опитен и добър коментатор *thumb_up*

Madoto_1
18.06.2010 01:42

Коментатори, който при всяка възможност плюят отбор, който мразят(Арсенал) за мен са най-слабите на планетата не само в България!!!Говоря за Борис Касабов и Алекси Смукачев.Тези двамата коментират добре само когато играе техен любим отбор,ако е друг отбор те просто си говорят глупости като ''сега засега''.Боби Борисов е най-добрия заедно с Ивайло Ангелов!!!

sneji_88
18.06.2010 00:55

А тоя като ще коментира мачове от Вветовното - да вземе да се образова малко и тогава *wink* *joking*

sneji_88
18.06.2010 00:52

Най- добрите коментатори са почти всички от Диема или новата Нова спорт, начело с Боби Борисов и Иво даскалов *thumb_up*

Brunoo
17.06.2010 22:31

Най-големият виц за мен беше да прочета,че Касабов бил по-добър от Василев!Да наричате от нищото появил се коментатор,чиято реч е наблъскана с чуждици,че е най-способния такъв в БЪЛГАРИЯ е просто смешно....много смешно....

Hennessy
17.06.2010 22:21

ае вие наред ли сте е тъпаци ? Алески Сокачев е най добрия коментатор в България ама май сте расли по дърветата *lol*

brickbat
17.06.2010 21:52

Започвам да си мисля, че въпросния Методиев е псевдоним под който се крие някой от този сайт, като целта му е да провокира с коментарите си и да се пишат повече мнения. В противен случай Методиев - ти си срам за майка ти.

Manower
17.06.2010 21:48

Искам да се поправя:исках да кажа, че нац. ни телевизия е на светлинни години изостанала от другите канали! *thumb_up*

Manower
17.06.2010 21:46

Пепи Василев е един класен коментатор! Всички останали, новоизлюпили се, са просто много смешни! А тези Канал 1 как не ги е срам, че са нац.телевизия? Всеки ден има проблем с връзката, всеки ден има отвратителен звук на коментатора, който е на стадиона. Сякаш ми коментира от тоалентната...Как въобще са взели правата да предават мачовете!? Националния ни ефир е просто на светлинни години в сравнение с другите канали! Смешно е... Борис Касабов дразни, един коментатор не трябва да е пристрастен, не трябва да пълни главата на зрителя с тъпи изказвания и ненужни статистики. Аз съм привърженик на Пепи Василев и Алекси е добър, но има да се учи! *wink*Все пак Пепи е с дота по-голям опит. А спомняте ли си коментаторите на мача Франция - България 1993г.?? Единят е Пепи, а другият се опитайте да познаете? Големи са просто!

MeToDueB
17.06.2010 21:28

Hennessy
Бате толкова си неграмотен .. няма да се хвана за това и да ти отвърна на напатките, не ме интересува какво мислиш за мен ти и какво пишеш .. оставаш си плъх и ми е под достойнството да се занимавам с тебе .. много под мойто ниво си *wink* Злобей си срещу който искаш, викай и на Бербатов - Барби и на мене, както искаш .. нито ме познаваш, нито ме знаеш какъв съм и с какво се занимавам, а Бербатов въобще не го коментирай, или пък го коментирай колкото си искаш, но все пак къде е той, къде си ти *smile*

Brunoo
17.06.2010 21:21

Наистина сте кръгли идиоти!Ама наистина!Не ви прави чест да говорите така за Петър Василев.За мен тои е наи-добрия български коментатор,човек винаги може да научи нещо интересно от него,умее да държи зрителя пред телевизори дори и мачът да е аблолютна скука....доста се възмутих,виждаики първото изречение.Дължите извинение на вашия колега,посветил над 30 години на спортната журналистика....за разлика от вас!

Hennessy
17.06.2010 21:18

От тебе няма по ограничен ей един път да напишеш нещо кратко за да го прочета *lol* само не почвай да ми пишеш сега романи няма да ги чета като др-те идиоти дето се занимават с теб ,а това е 2-ри и последен коментар който ти пиша за това е по дълаг искам да ти кажа всичко на 1 път. така ти си един смотан смотлйо дето незнае кво е футбол пълен пубер тръгнал тука да ми прави 200 редови анализи на всички теми то не беше за Барби то кво ли не беше ти живееш в друг свят бе момче пълен олигофрен си ходи на психиятар не се занимавай с футбол защото във всички романи които си написал и 1% истина няма *lol*

Hennessy
17.06.2010 21:03

а тоя Методиев не му ли писна да пише романи ама се намират и тъпаци да му ги четат *lol* аз само като видя ника и не чета коментара то по добре да прочета под игото по бурзо ще свърша даеба то дървен филосов *lol*

Hennessy
17.06.2010 21:01

хаха егати пропадналите сърби 'Кои Играят ще кажа аз ' *lol* *lol*

Resorter
17.06.2010 20:26

Е, Методи, на теб може да ти е антипатичен, но е абсурдно да твърдиш, че бил на дъното от всички. А имена като Никола Ибришимов, Ивайло Ангелов и Васил Делов сигурно са по-добри *lol* Петела едно време му беше изявата, вече далеч не е това което би трябвало да е, а и с годините посредством некадърните си и неуместни коментари, си навлече много критици (включително и мен). Не става и това е.

Petelasfan
17.06.2010 20:08

Затова и го изгониха от бнт. Алекси Сокачев е тъпо продажно копеле "боре боре борка" абе да ти еба майката и свиркаджията.

Petelasfan
17.06.2010 20:06

Най-накрая да се намери някой който да защити моя идол Пепи Василев. Този човек е наследника на Мичмана. Той е уникален. Когато на мача Корея-Гърция чух гласа му направо ми се насълзиха очите. "Уважаеми зрители.Приятели на футбола!".Относно Борис Касабов дано да пукне по скоро,че немога да го дишам. Вместо да предаде магията от даден отбелязан гол тоя боклук почва да пълтечи и сигурно ако има хора около него стават целите в лиги

MeToDueB
17.06.2010 19:03

Само Петър Василев, който разбира идеално играта наречена футбол, който използва много по-сложни епитети, коментира, като много умен човек, използва различни думи и влага емоция в гениалните отигравания, в головете независимо на кой отбор и гласът му е най-надъхващ от всички други бг коментаторчета, които нито 1 от тях не става, нито 1, а Касабов е на последното място, даже не бих го нарекъл коментатор, пълен галфон, а и като човек е много тъп. Братчед ми понеже работи в БТВ, карал някакъв бус, с мръсни колани и т.н .. возил този Касабов, и той нали я изряден нашия си сложил колана отзад с костюмето и после имал отпечатък по костюма, това само тъп човек, като Касабов може да го направи *lol* Сега за сега хахаха този чуя ли го спирам звука, направо се моля в най-скоро време да спре да коментира мачове, във всеки виждам много повече коментатор, от този простооо .. не мога да се сдържа и се нервя, като се сетя какъв коментатор е

MeToDueB
17.06.2010 19:02

Първо не съм Методи, а Владислав Методиев, и второ .. караш ме да се смея или просто да се самоубия, но предпочитам де спра да се смея *lol* Борис Касабов добър коментатор ле-ле-ле-ле Боже Боже Боже .. Боже Боже Боже. това е най-смешния на планетата коментатор, коментирал някога мачове. Най ама най-смешния и като човек и като коментатор той е пълен лЕШ. Сега за сега, като почне това да го повтаря и направо спирам звука на секундата, мразя го дори, толкова е натрапчив, пристрастен за определени отбори и футболисти, толкова е некомпетентен и неук, просто без коментар е тоя човек, пълен смешник е. Коментира, като на маса .. първата му реплика е сега за сега, а след това някакъв пиянски бурен смях и след това, някое възклицание " ЕЕЕ" "АА" "ООО" .. и т.н и т.н. този човек не е от тази планета, въобще не го слагай в коментаторите, че това е от смешните по-смешен коментатор. А Алекси Сокачев и той не става за нищо,

Resorter
17.06.2010 18:22

Методи ти луд ли си? Петела бил добър такъв и то най-добрия Български, какво!? Фугбол гледаш ли?? Алекси е много по-добър от този имитатор, но над всички е Борката Касабов - и глас, и познания, и чувство за хумор, и голям стаж зад гърба си, човека е напълно отдаден на професията си и вдъхва респект.

kurrti
17.06.2010 18:07

MeToDueB за мен Алекси Сокачев е най-добрият коментатор *thumb_up*

MeToDueB
17.06.2010 17:55

идиоти .. Какво му има на Петър Василев. Точно той е най-добрия български коментатор, и ако ми кажете кой е по-добър от него ок ? Но няма кой .. Ивайло ли какъв беше, за който високите футболисти са силни, а ниските не са силни, сигурно Меси като играе той пак говори някакви глупости, защото бил нисък, а Крауч е най-добрия на Света, защото е висок .. и Никола Ибришимов и той е много зле, само Петър Василев има най-добър тембър, използва по-сложни думи и при голове никога не е безучастен, а винаги вика независимо кой е вкарал гола и може да изтръпнеш, особено ако националния отбор е вкарал гол. А примерно Ивайло .. той вика само на голове на Англия .. ха-ха, а оня Ники Ибришимов без коментар за него .. Темата е друга, но в началото сте цитирали някакво неадекватно и некомпетентно мнение, че според българите Петела бил най-лош коментатор