Дон Диего: Мястото на Пеле е в музея

12:58
Дон Диего: Мястото на Пеле е в музея
Селекционерът на Аржентина Диего Марадона посъветва Пеле и Мишел Платини, които наскоро си позволиха да го критикуват, да си държат езиците зад зъбите.

Според Пеле, назначаването на Марадона за селекционер на гаучосите е "огромна грешка" и че Дон Диего е поел поста "единствено заради пари".

На което по време на пресконференцията след мача Аржентина - Нигерия, завършил 1:0, Марадона отговори:

"Мястото на Пеле е в музея". Аржентинската легенда не остана длъжен и на Платини, заявил, че "Марадона бе велик играч, но е слаб треньор".

"И от този нищо ново. Никога не сме били близки с Платини. Подобно на всеки французин, и той смята, че французите превъзхождат останалите".

Помолен за мнение относно топката на Световното първенство "Джабулани", от която има доста оплаквания, Марадона каза: "Бих помолил Пеле и Платини да се опитат да поиграят с тази топка, вместо непрекъснато да ме коментират".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

riba4o
18.06.2010 11:46

*lol* то твоито трябва да е там бе наркотрафиканте

breezer_fan
17.06.2010 16:51

А твоето място е в комуната, хероинаджия мръсен *angry* *angry*

ManUtdTillidie
17.06.2010 15:32

A твоето място е в лечебницата за наркомни баскетболистче . Какво си тръгнал да говориш за французите като и ти нямаш уважение за по-добрите . Бразилците са едни от най-честните и забавни хора на тази планета . А Пеле си е най-добрият за всички времена , не е играл в Европа но по неговото време Бразилците са си оставали в Бразилия такаче и те са били най-добрите такаче не говорете много.

michael_forever
17.06.2010 14:38

Фабрегас,брат в Боливия играят на 4000 надморска височино и въздуха е разреден.Нормално да загубят.Боливия винаги бие големи отбори като домакин заради тези особености.

Fabregas_boy
17.06.2010 14:26

Абе Платини си е някаква шматка там,Пеле го знаем с ,,верните" му прогнози ама пък и Марадона да не би да нямаше трудности,или това 6-1 с Боливия е случайност

Toncho0o
17.06.2010 13:22

само така, много си е прав Дон Диего.. и този Пеле за какъв се има.. вил най-добрия в историята на футбола, аз не отричам че е така, но като се замисля има голяма разлика от днешния футбол и футбола преди 40 - 50 години