Завърши първата фаза от строежа на \"Гнездото на акули\"

12:35
Завърши първата фаза от строежа на \"Гнездото на акули\"
Строителната компания "Евробилдинг Инженеринг" окончателно предаде на инвеститора - Черноморец Бургас, първата фаза на проекта за изграждане на триетажната сграда на кампуса "Гнездо на акули".

Вчера приключи последната проверка на инвеститорския контрол и обектът беше приет без забележки. "Евробилдинг Инженеринг" беше избрана да изгради първата фаза (т.нар. груб строеж) на сградата на кампуса "Гнездо на акули" през септември 2009 г. Компанията започна работа на обекта на 1 ноември 2009 г. и въпреки минусовите температури и тежките метеорологични условия през зимните месеци, завърши проекта за едва 7 месеца.

"Евробилдинг Инженеринг" успя да изгради модерното съоръжение с 8600 кв. м. разгърната застроена площ в толкова кратки срокове, благодарение на ефективната организация на работата и използваните модерна техника и материали. Сградата на кампуса на Черноморец е проектирана да отговаря на всички съвременни европейски стандарти за такъв тип съоръжения. На първия етаж с 2200 кв м. РЗП ще бъдат разположени съблекални, ресторант, кафене, кино и възстановителeн център с 2 басейна. На втория етаж ще има фитнес център, медицински рехабилитационен център, зали за теоретична подготовка на отборите, както и офиси за администрацията. Третият етаж е за отдих и почивка. Там ще се намират стаите на футболистите и пансиона за младите надежди на клуба. Сградата е снабдена също с подземен паркинг.

"Евробилдинг Инженеринг" са поканени и ще участват в конкурса за избор на изпълнител на втория етап на обекта - довършителните работи. Очаква се официалното откриване на кампуса "Гнездо на акули", който освен сградата ще включва и 2 затревени и 1 изкуствен терен за тренировки, да стане в края на месец септември.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация