Велизар със сигурност пропуска сблъсъка с Англия на \"Уембли\"

09:09
Велизар със сигурност пропуска сблъсъка с Англия на \"Уембли\"
Звездата на “Металург” (Донецк) Велизар Димитров претърпя операция в Барселона вчера. От месеци офанзивният халф постоянно играл с болки в адукторите от твърдите терени, на които се играят двубоите в Украйна.

Димитров стисна зъби и завърши шампионата, включително и финала за Купата на страната, загубен след 120 минути от “Таврия” с 2:3.

Заради адукторите халфът не игра за националния в контролите с Белгия (1:2) и ЮАР (1:1) през май. Тогава треньорът Станимир Стоилов бе бесен, че е научил в последния момент. Но вчерашната операция доказа, че в никакъв случай не става въпрос за бойкот, а за наистина сериозен здравословен проблем у Димитров.

Мениджърът на национала Лъчезар Танев уреди медицинската интервенция при най-добрите лекари в барселонската клиника. Възстановяването ще продължи най-малко два месеца. Това със сигурност вади Димитров от контролата срещу Русия в средата на август, а вероятно и от първата евроквалификация срещу Англия на “Уембли”. Но досега и селекционерът Стоилов никога не е залагал на Велизар като твърд титуляр.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Kalinho
16.06.2010 19:00

Par7y5haker абе смешко и на чие място да играе като, ляв бек или като деф. халф да го пусне или на мястото на Стилян или Попето ? а ти кажи на кое нали си голям разбирач. Ама то най - лесно с две мозъчни клетки и да знае само да плюе

fcb_spain
16.06.2010 13:29

тоя без това не става за ни6то,ина4е къв кеф 6те е да ги бием тъпите англета насред уембли...

Par7y5haker
16.06.2010 09:56

"Но досега и селекционерът Стоилов никога не е залагал на Велизар като твърд титуляр."
що да го наложи него в титулярния като може да сложи зетяя синаа на шефаа ... малко говедааа някои друг от литекс ...