Малуда: Разочарован съм от Доменек

17:27
Малуда: Разочарован съм от Доменек
Крилото на френския национален отбор Флоран Малуда заяви, че е бил изненадан от факта, че не започна като титуляр срещу Уругвай, но допълни, че не е имало скандал между него и националния селекционер на "петлите" Реймон Доменек.

Френската преса спекулира на няколко пъти с това каква е причината играча на Челси да не започне мача, като най-много се говореше за разгорещен спор между двамата на тренировката предишния ден. Малуда обаче заяви пред репортерите днес:

"Аз винаги съм приемал това, което реши треньора. Наистина, да, аз очаквам да започна мача, но не е истина, че е имало някаква драма. В деня преди мача, аз направих два фаула на заниманието и Доменек повдигна леко глас, но това беше всичко".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Angel_Dust
18.06.2010 00:43

Тоя Доменек имам чувството, че иска да събере всички отрицателни емоции в таз смутна държава-Франция!
Не мога да проумея как може да имаш такива футболни величия и да ги преебаваш...Не говорим за един спец....говорим за велик отбор....

Lollipopp
15.06.2010 17:59

Кладата и Гилотината са измислени във Франция и мисля че е време първо да клъцнат главата на Доменек и след това да го пекнат , защото ти идиот нищо няма да направи въпреки това че разполага с толкова добри играчи *thumb_down*