Евра: Вувузелите ни тормозят много, не можем да спим от тях

16:01
Евра: Вувузелите ни тормозят много, не можем да спим от тях
Левият бек Франция Патрис Евра обясни причината са трагичната игра на неговия тим на Мондиала в ЮАР - огромния шум, който създават вувузелите по време на мачовете.

Евра, който носи екипа на Манчестър Юнайтед, изведе тима на Реймон Доменек с капитанската лента при нулевото равенство с Уругвай.

Хиляди фенове създават доста шумна атмосфера, използвайки местните традиционни музикално инструменти, като Евра става поредния играч, който се оплаква от големия шум. 29-годишният ляв бек заяви:

"Ние не можем да спим през нощта, заради тези вувузели. Хората започват да ги надуват от 6 часа сутринта. Освен това, не можем да се чуем един друг на терена заради огромния шум".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

karakoko
15.06.2010 19:26

Силно го мразя тия дудуци (вувузели)...надуха ми главата, а там на футболните екипи какво им е....не знам!

goshetoo
15.06.2010 17:33

да им е*ба майката цигаска с тези вувузили развалят всичко ,трябва да ги забранят ,нищо не може да се чуе от тях нито феновете нито коментар а и много пречат на футболистите ,това е най-скапаната организация на световно първенство даеба мама им циганска *angry* *evil* *thumb_down*

MRLIVERPOOL
15.06.2010 17:17

много са си добре тия вувузели и Хитлер е искал да избие еврейте не Африка глупак !!!

kolio_vg
15.06.2010 16:50

И за мен това са глупост,просто много ме дразнят тия боклуци,нито могат да се чуят зрителите,нито коментаторите,но просто това е Африка смотаняците са си смотаняци,не случайно Хитлер е имал идея да ги изчисти *lol* и за това до сега не е имало световно там до сега,защото там всички са олигофрени *lol* А за мачовете да не говорим-разочароващи .............

psiharizlle
15.06.2010 16:47

Аз вече им свикнах на ТВ-то не ми праят впечатление, обаче на играчите 100 процента им е кофти.