Ясен Петров: Очакваме още един футболист да дойде на проби в Левски

14:30
Ясен Петров: Очакваме още един футболист да дойде на проби в Левски
Наставникът на Левски Ясен Петров разкри, че за момента всичко в лагера на "сините" е нормално и предсезонната подготовка на тима върви по план.

"Няма как да не бъда доволен от условията. Обстановката в хотела е прекрасна. Условията за работа са много добри. Заради горещото време коригирахме с малко часовете на тренировките. Общо-взето всичко върви по план”, сподели треньорът на Левски, пред "Гонг".

„Македонският играч е при нас на пробен период. Ще преценяваме неговите качества. Ще получи достатъчно възможности, за да ни убеди, че може да играе в клуб като Левски. Всичко зависи от него”, каза Ясен Петров за играча, който минава проби при „сините”- Глигор Глигоров.

Петров допълни, че е възможно на лагера в Правец да пристигне и друг футболист, който да бъде тестван от треньорския щаб.

„Мисля, че с помощта на футболистите, ще се справим и с единствения проблем - горещото време. Тези, които имаха малко повече почивка, като Влади Гаджев, Веско Минев е Георги Петков се стараят много и нямат никакви проблеми в тренировките. Новите футболисти се стараят много, въпреки че не им леко. Нямаме проблеми с нито един футболист”, похвали се наставникът на „сините” от София.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари