ЦСКА Москва привлича крило на Манчестър Юнайтед

12:02
ЦСКА Москва привлича крило на Манчестър Юнайтед
Руският елитен тим ЦСКА Москва най-вероятно ще спечели надпреварата за подписа на сръбското крило на Манчестър Юнайтед Зоран Тошич.

22-годишния полузащитник бе свързван с трансфер от Манчестър Юнайтед, след като впечатли с изявите си, докато играеше под наем във ФК Кьолн през втория полусезон на изминалата кампания.

От ЦСКА са отправили оферта на стойност 8 милиона паунда за играча, а спортният директор на "козлите" Михаел Майер призна, че неговия тим няма как да се съревновава с руския тим. Той каза:

"Ние му предложихме да остане. С тези пари, което те сложиха на масата, е много трудно на всеки германски клуб да се състезава. В крайна сметка обаче, всички спечелихме от тази сделка. Ние останахме в лигата благодарение на Тошич, Зоран успя да покаже страхотна форма и сега е на Световното първенство, а Манчестър Юнайтед ще получат парите, които искаха за него".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

flipicha
15.06.2010 13:41

Цска я боли... кои я мрази,но все пак е разбираемо.И аз да бях от смешен отбор,които постоянно пада и мен щеше да ме е яд и да мразя *lol*

gangan
15.06.2010 12:38

Стига с тия пенчеревски боклуци.До дни на тая гад им отнемат евролиценза.ЧЕРВЕН БРЯГ МРАЗИ ЦСКА