Минет разсейва вратаря на Англия (видео)

09:40
Минет разсейва вратаря на Англия (видео)
Големият грешник на Англия Робърт Грийн изтървал и друга топка освен тази в мача срещу САЩ за 1:1, съобщиха таблоидите на Острова.

По един баламски начин английският вратар изпуснал и зашеметяващия модел Елизабет Минет. Дни преди катастрофалната му грешка срещу Щатите Грийн скъсал с канадското си гадже, което даде повод на английските патриоти да посочат спадналото му настроение като причина за гафа.

След двугодишна връзка 23-годишният модел за бельо изрита съкрушения Грийн от съвместното им ложе точно в навечерието на турнира. Негов близък сподели: ЧРоб сякаш пощуря - не може да спре да мисли за Елизабет Минет. Тя наистина много му липсва.Ч

Само 2 месеца по-рано красивата манекенка изразила копнежа си да аплодира своя любим в Южна Африка. Сексапилната Елизабет Минет, която живееше заедно с вратаря на Уест Хем в луксозен апартамент с изглед към Темза в Източен Лондон, дори се зарече да съхрани дискретността на тяхната връзка, като му се обажда на френски език по време на мачовете. Скоро обаче красавицата отлетя от гнездото.

180-сантиметровата икономистка, която участва в поп клипове на американската звезда Хилъри Дъф, разкри: ЧС Роб се срещнахме в Торонто. Не зная какво ми каза, ала помня британския му акцент. Не го познавах, но си допаднахме. Готвех се за футболна съпруга, но не стана.Ч

Робърт Грийн е следвал право и психология, пише поезия и сценарии, има амбиции и за спортен журналист. "Работата на един футболист го стимулира физически, но не и умствено", подчертава Грийн.
Той се е издигнал над стереотипа на футболиста и в друга област - свалките на красиви женилл

Ухажвал е модела Сара Томас (30) в продължение на 10 години, след като се срещат като тийнейджъри. Кръстили ги "Пош и Бекс", докато играел за Норич. Следва кратка афера с "Мадам" Ема Сейл, съдържателка на лондонския стриптийз клуб Secrets и организатор на купони за богати клиенти в своя уебсайт Killing Kittens. При едно турне на Уест Хям в Канада Грийн се запознава с Минет, която днес живее в Ню Йорк.

Онзи ден националите на Англия разпускаха с голф, като цял ден колегите му успокояваха Грийн и му ближеха раните. Сгафилият вратар се зарече да заключи вратата в слeдващия мач с Алжир.

Вижте мис Минет в действие:

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

PumpKing
16.06.2010 09:33

AiVaRlL написа:

Кво си помислих кат видех заглавието!


И АЗ *lol* *lol*

Hennessy
16.06.2010 02:00

'FCBarca17 написа:
Нали знаеш приказката, когато една котка нестига млякото казва че е кисело.' хахахахах когато една котка не стигала млякото хахха мале какъв си глупак хаххахахахха *lol* приказката е когато Лисицата не стига гроздето и казала , че е кисело ама ти се мега тъп хахахха защо говориш неща като незнаеш как са *lol*

FCBarca17
16.06.2010 01:10

Нали знаеш приказката, когато една котка нестига млякото казва че е кисело.

FCBarca17
16.06.2010 01:09

fcb_spain по ти допада Кристияна Роналда нали?

fcb_spain
15.06.2010 16:13

тая в лицето е бая грозни4ка и в раменете е бая 6ирока кат неква мъжкарана е..

AiVaRlL
15.06.2010 11:45

кфо си помислих кат видех заглавието *lol*