\"Сега е моментът Испания да постигне нещо велико\"

15:08
\"Сега е моментът Испания да постигне нещо велико\"
Бранителят на Реал Мадрид Раул Албиол заяви, че сега е шансът на Испания да постигне нещо велико на световно първенство.

"Искаме купонът да започне. Не сме притеснени или нервни. Ще стигнем далеч, в добра форма сме и ще продължим с добрата си работа", заяви Албиол.

Играчът на "Кралски клуб" коментира още шансовете на страната си и позициите на Испания сред другите тимове на Мондиала в ЮАР.

"До тук мачовете бяха тежки. Аржентина са много силни в атака. Погледнете само нападателите, които са на пейката и ще ви стане ясно. Мисля, че обичайните фаворити ще се борят за титлата и ние ще ги победим, за да стигнем до финала. Може би, в момента сме фаворити, но трябва да останем спокойни. Знаем, че можем да победим всеки, но всеки може да ни победи и нас. Откакто спечелихме европейското първенство сме смятани за фаворити във всеки един наш мач, но единствено постоянната ни работа и усърдие ни позволиха да стигнем толкова далеч. Не става просто да спечелиш световното първенство. Пътят е дълъг и изпълнен с много мачове. Испания е най-добрият отбор с топка на крака, но това не означава, че ще ни е лесно. Никой не може да се мери с нас, когато става въпрос за владеене на топката, но ти трябва това умение, за да печелиш. Знаем правилните оръжия, просто трябва да ги използваме добре", коментира още Албиол.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация