Звезда разчисти пътя на Камбуров

09:39
Звезда разчисти пътя на Камбуров
Пътят за трансфер на Мартин Камбуров в Цървена Звезда е разчистен, пише "7 дни спорт".

Условието за преминаването на голмайстора на Локомотив София в белградския клуб е изпълнено. То бе продажба на централния нападател на Звезда Деян Лекич. В събота шефовете на Цървена Звезда и испанския Расинг се договориха. Вчера делегация на сърбите, футболистът и мениджърът му отпътуваха за Сантандер, където днес трябва да бъде подписан договор.

Миналата седмица членът на управата на Цървена Звезда Горан Василиевич съобщи, че преговорите с Локомотив Сф са в напреднала фаза. Чакаше се само Лекич да бъде продаден, за да отвори място за нападател. Испанците ще броят за Деян Лекич 2,5 млн. евро. 300 000 от тях ще бъдат използвани за покупката на Мартин Камбуров. Трикратният голмайстор на "А" група преговаря и с шампиона на Полша Легия. До договор не се стигна, тъй като поляците в последния момент промениха условията.

Ако Камбуров подпише с Цървена Звезда, ще стане вторият българин след Благой Георгиев, играл в белградския клуб. В първенството на Сърбия пък са играли още двама българи - преди години Петър Шопов бе в Железник, а миналия сезон вратарят Ангел Манолов пази за Хайдук Кула.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация