Бербо жули водка с малкия Кавали

09:16
Бербо жули водка с малкия Кавали
Синът на дизайнера Роберто Кавали - Томазо, повися на жегата, за да се запознае с Димитър Бербатов.

Италианецът е в България да представи водка с името на фамилията, а Бербо бе поканен на същото парти в Свети Влас. Нападателят на Манчестър Юнайтед бе в съседно заведение да похапне и да гледа поредния мач от световното първенство в ЮАР, пише "7 дни спорт".

Както предишната вечер на парти в друго морско заведение, Бербо отново не даде да го снимат. Той се смили единствено над две малки дечица, които получиха звезден автограф. Футболистът, който си почива на Слънчев бряг, бе без съпругата си Елена. Едната вечер Бербо бе в кампанията на Петко Димитров - шеф на Night Flight, директора в Локо (Сф) Иво Тонев, професионалния боксьор Кубрат Пулев, Пепи Лашов, волейболния бос Георги Георгиев с любимата си миска Галена Димова. До Бербатов плътно се настани синът на алкохолния бос Миньо Стайков - Стайко.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

intermaina
03.07.2010 20:14

бхти партито беше от 21:30 къде я видяха тая жега и къде е висял Томи-то *lol* да не да е имало опашка

intermaina
03.07.2010 20:08

thekopliv - ти изобщо ходил ли си в този край на България? *lol*

intermaina
14.06.2010 10:09

Аз специално бях на съседната маса и нямаше човек който не отиде да се снима с него и той да отказа, само глупости се пишат.
Аз също се снимах заедно с него и си разменихме по няколко изречения. Незнам само тези дечица къде бяха в Час Пик или Планет *lol*