Балак става съотборник на Бербатов?

19:06
Балак става съотборник на Бербатов?
Сър Алекс ще се опита да привлече Михаел Балак в Манчестър Юнайтед. Немският полузащитник е свободен агент, след като от Челси решиха да не подновяват договора му.

Шотландският спец ще предложи на контузения капитан на немския национален отбор договор за една година, като ще има опция за продължаване с още 12 месеца.

Американските собственици от „Олд Трафорд” имат страхотни финансови затруднения и според английските медии „червените дяволи” ще се насочат към пазара на свободните агенти.

Според „Daily Mail”, интерес към Балак има от страна на няколко водещи европейски клубове, сред които Реал Мадрид и Тотнъм.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

drusalin
25.06.2010 21:31

Addicted92 не виждаш че нямате отбор а и в Шампионската лига тази година няма нищо да напрайте с тези младоци ! Преди когато манчестър печелише имаше здрава основа , страхотни играчи.Сега всички виждаме как откриват някой талант и го продават след 1-2 години. Немогат да ги задържат дори в клуба си ? А са голям отбор не им приляга ! Тевез определено не сте го продали, дори никви парични приходи не получихте защото беше собственост на друг отбор! 25 милиона му се свидеха на Алекс а 50 даде за Бербатов който е на години и няма такъв талант определено почва да излиза от форма не след дълго време клубчето може да е пропаднало .... ако и на 90 години продължава да го води ! По миналата година когато спечелиха ШЛ имаха играчи като Роналдо и Тевез + вече толкова изхабените стари звезди. Определено нямат таланти като преди 10 години и всичките просто ги продават.

Addicted92
22.06.2010 20:19

Алекс тая трансферна политика я води откакто е начело на ман и отбора не е залязал сега ли ще залезе ? Юнайтед винаги изкупва млади таланти . Пример за това са Роналдо , Нистелроой , Рууни , Еднандес , Солскеаер и още кой ли не ти ще казваш че отбора "залязва" *lol*
Защо като продавахме суперзвезди като Бекъм , Нистелроой , Роналдо и Тевез пак останахме основен фаворит било то за ШЛ или ПШ .. тая година заслужаваха както финала в ШЛ така и ПШ защото и 2 те победи ги докара мангала дрогба с голове от засади !

ijs
13.06.2010 23:09

Бербатов + Балак - няма да стане! Ман.Юн. започва да залязва! Алекс излиза в пенсия! *angry*