Секс играчки изморили французите

10:35
Секс играчки изморили французите
Английският таблоид "Сън" разкри причината за слабата игра на Франция срещу Уругвай. Футболистите изцедили всичките си сили със секс играчки в ЮАР. В очакване на пристигането на съпругите си играчите получили подаръци от френски еротичен магазин. Пратката за всички футболисти включвала пухкави розови белезници, куклички, презервативи и масажно масло. От подаръците намазал и селекционерът Реймон Доменек, твърди още британското издание.

"Пратихме специални подаръци на играчите и селекционера, за да възбудим чувствата им и да ги мотивираме да спечелят световното първенство", заяви говорител на фирмата.

В същото време телевизионният канал TF1, цитиран от "7 дни спорт", отчете рекордна аудитория за годината по време на мача Уругвай - Франция. Двубоя наблюдаваха близо 15 млн. французи - това ще рече 54% от телевизионната аудитория. Към края на мача цифрата стигна до 18 млн.

Представянето на националния отбор на Франция е много важно за TF1, който брои умопомрачителна сума за правата за излъчване на световното първенство.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

levski1440
13.06.2010 10:43

От подаръците намазал и селекционерът Реймон Доменек, твърди още британското издание.
хахахаха *lol*