Мболи контузи капитана на Алжир

09:37
Мболи контузи капитана на Алжир
Двама от най-важните играчи на Алжир - централният защитник Антар Яхиа и основният нападател Рафик Джебур са контузени и висят със страшна сила за Словения, пише "7 дни спорт".

Мачът е днес от 14,30 ч. на стадион "Питър Мокабе" в Полокване. Селекционерът Рабах Саадане разчита и двамата да са на линия, но може и да не му се отвори парашутът.

Новият капитан Яхиа класира алжирците за ЮАР за пръв път от 24 г., след като заби гол в баража срещу Египет. Той пострада в тренировката в петък при свиреп сблъсък с вратаря на Славия Раис Мболи. Защитникът на Бохум е с изкълчен глезен на левия крак. Вчера той напусна лагера на отбора, за да мине обстоен преглед в Дърбан. До късно снощи не бе ясно дали футболистът ще бъде на линия за сблъсъка със словенците, или ще се оправи чак за мача с Англия на 18 юни. Ако не е готов, ще го смени или Карл Меджани, или Абделкадер Лайфауи.

Не по-розово е положението на нападателя на гръцкия АЕК Джебур. Той също е с травма в глезена, получена в четвъртък. Вместо да почива, той се напъна и тренира в петък, но отново почувства силна болка. Ако не се възстанови, на неговото място ще излезе футболистът на Сиена Абделкадер Гедзал.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

golemiq_geshan
13.06.2010 13:23

*angry* Предполагам , че Гезал ще излезе дории Джебур да се възтанови *thumb_up* Иначе дне е време Алжир да покаже колко грамотен и хитър тактически отбор са *party*