ЦСКА прибира 50 хиляди евро от трансфера на Данчо Тодоров

09:23
ЦСКА прибира 50 хиляди евро от трансфера на Данчо Тодоров
Ръководството на ЦСКА все пак ще вкара някой лев в клубната си каса, но не от собствени трансфери, а от стари договорки на шефовете си.

Близките взаимоотношения между Димитър Борисов и Коко Динев ще докарат 50 000 евро при "армейците". Те са от трансфера на Йордан Тодоров в Стяуа. Преди да премине на "Лаута", Данчо бе подарен от 31-кратните шампиони на "смърфовете". Босовете на двата клуба са се договорили при бъдещ трансфер на футболиста да делят по 50% от продажбата.

Баснословната сума от 450 000 евро, която бе оповестена, е измислица на румънските медии. От ръководството на "черно-белите" разкриха, че Йордан Тодоров се е водил свободен агент, тъй като договорът му е бил за половин плюс една година, като при изгодна оферта той може да премине в друг клуб без трансферна сума.

Идентична е ситуацията при другия преминал от ЦСКА в Локо Пд Кирил Котев. Според приближени до играча той в момента е в Германия, където си урежда трансфер. При сделка отново "червените" ще получат 50% от продажбата на бранителя.

Близките отношения между "смърфовете" и "армейците" до дни могат да финализират трансфера и на Ангел Йошев. Спортно-техническият щаб на пловдивчани не слага в плановете си защитника за следващия шампионат, като още в последните два кръга от изминалото първенство той беше закотвен на скамейката.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация