Сърбите \"на нож\" с журналистите

08:39
Сърбите \"на нож\" с журналистите
Сърбите успяха да се скарат по балкански точно в навечерието на мача с Гана.

Срещата е днес от 17,00 ч. в Претория, а за щастие на селекционера Радомир Антич кавгите не са вътре в отбора. Двата лагера вече се оформиха - журналисти срещу играчи. Стигна се дотам достъпът до националите да бъде напълно забранен. Един представител на медиите дори се сби с охраната в опит да пробие, но не успя.

Повод за повишаване на напрежението станаха публикации в белградските таблоиди "Курир" и "Прес". В първия е публикувана снимка от тренировка на Милош Красич. На нея халфът се държи за мъжкото си достойнство. Материалът гласи: "Леле, как жули! Не мога да водя топката", сякаш казва Красич.

Докато останалите загряваха, наш Милош така и не успяваше да намести бандажа на шортите си. Първо го стягаше отзад, после отпред. А накрая го засърбя ухото. "Нека сърби, нега жули. Важното е, че вече гърбът не го боли".

"Прес" пък помества репортаж от лагера на Сърбия. Говори се за тенис на маса, билярд, но и чалга. "Все едно сме на сплавовете (б.р. - заведения във водата) на Дунав", констатира авторът на статията.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

idol_bg
13.06.2010 23:01

Ми то и по време на мача с Гана...общо взето Красич пак това правеше....бараше се за топките.... *lol*